ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

26 August, 2022 - 13:21

Categories: 

Στη Λισαβόνα για τις υπογραφές ο Αλεξανδρόπουλος

Τα  διαδικαστικά απέμειναν για την ολοκλήρωση της πώλησης του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου από τον Παναθηναϊκό στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Το τελικό «deal» ανάμεσα στις δύο ομάδες έκλεισε στα 4,5 εκατ. ευρώ, με τους «πράσινους» να πετυχαίνουν αυτό που ήθελαν και να διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 30%.

 

 

Ο 20χρονος διεθνής μέσος αναμένεται μέσα στη μέρα να πετάξει για την πορτογαλική πρωτεύουσα, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Ο Αλεξανδρόπουλος γίνεται η δεύτερη ακριβότερη πώληση στην ιστορία του συλλόγου πίσω από αυτή του Τζιμπρίλ Σισέ, µε την παραχώρησή του στη Λάτσιο το 2011 να αγγίζει τα 5,8 εκατ. ευρώ. Ο νεαρός χαφ θα ξεπεράσει τον Μάρκους Μπεργκ, που είχε πωληθεί για 3,3 εκατ. ευρώ στην Αλ Αΐν το 2017, όπως φυσικά τις πωλήσεις του Χάρη Μαυρία στη Σάντερλαντ και του Γιούρκα Σεϊταρίδη στην Πόρτο (µε 3 εκατ. ευρώ).