ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

7 July, 2022 - 17:15

Categories: 

Στον Βεζένκοφ απονεμήθηκε το έπαθλο του MVP της σεζόν

Η σεζόν 2021/22 μπορεί κάλλιστα να ονομαστεί ως «σεζόν Σάσα Βεζένκοβ», καθώς ο «ερυθρόλευκος» φόργουορντ, μετά την θέση που κατέκτησε στην κορυφαία πεντάδα της Euroleague, αναδείχθηκε και ως ο πολυτιμότερος παίκτης της χρονιάς, στο πρωτάθλημα της Basket League.

 

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο των Κινγκς, ενόψει της νέας σεζόν στο ΝΒΑ,  πρώτευσε και στις τρεις ψηφοφορίες, από τις οποίες αναδεικνύεται ο MVP της χρονιάς.

 

Συγκεκριμένα ήταν πρώτος με 18 ψήφους και ποσοστό 69,23% στην ψηφοφορία των αρχηγών και των προπονητών, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Κώστα Σλούκα.

 

Παράλληλα ο Βεζένκοβ κυριάρχησε και στην ψηφοφορία των φιλάθλων, με ποσοστό 28,94%, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Στέφαν Μούντι της Λάρισας.

 

Τέλος, στην ψηφοφορία των εκπροσώπων του Τύπου, ο παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδας είχε 77,08%, αφήνοντας πίσω του και πάλι τον Κώστα Σλούκα.

 

Να θυμίσουμε πως ο Βεζένκοβ κατακτά το συγκεκριμένο βραβείο για δεύτερη φορά στην καριέρα του, μετά την σεζόν 2014/15, όταν ήταν παίκτης του Άρη, ενώ διαδέχεται στην κορυφή τον Ιωάννη Παπαπέτρου, που είχε κατακτήσει το αντίστοιχο βραβείο της περσινής σεζόν,

 

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ:

 

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοβ είναι ο Stoiximan MVP of the Season 2021-22, επτά χρόνια μετά την πρώτη φορά που αναδείχθηκε Πολυτιμότερος Παίκτης του Πρωταθλήματος!

 

Ο 27χρονος φόργουορντ στην τελευταία του αγωνιστική χρονιά στον Άρη, 2014-15, είχε αναδειχθεί MVP της σεζόν και επτά χρόνια αργότερα κερδίζει ξανά τον τίτλο αυτή την φορά ως παίκτης του Ολυμπιακού.