ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).

19 March, 2022 - 01:43

Στο ρελαντί η Μπάρτσα

Η Μπαρσελόνα υποδέχθηκε τον Ερυθρό Αστέρα στο «Palau Blaugrana» για την 30η αγωνιστική της Euroleague , με τους γηπεδούχους να παίρνουν μία εύκολη νίκη χωρίς να πατήσουν το πόδι στο γκάζι με 82-70.

Οι Καταλανοί ήταν αυτοί που όπως ήταν αναμενόμενο είχαν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης και κατάφεραν να προηγηθούν με το κλείσιμο του ημιχρόνου με 47-32. 

Στο 2ο μέρος συνεχίστηκε το ίδιο έργο με την ομάδα του Σάρας Γιασικεβίτσιους να παίρνει την νίκη με 82-70. 

Κορυφαίοι από πλευράς Μπαρσελόνα ήταν ο κατά πάσα πιθανότητα MVP της φετινής Euroleague , Νίκολα Μίροτιτς , ο οποίος σημείωσε 19 πόντους , ενώ επίσης εξαιρετικοί ήταν και οι Ντέιβις με 12 πόντους και Γιοκουμπάιτις με 10 πόντους και 5 ασίστ. Ο Νικ Καλάθης πρόσθεσε στο ενεργητικό των «Μπλαουγκράνα» 6 πόντους , 2 ριμπάουντ , 7 ασίστ και 2 κλεψίματα. 

Από πλευράς Ερυθρού ξεχώρισε ο Ντόμπριτς με 17 πόντους και ο Ιβάνοβιτς με 13. 

Η Μπάρσα παρέμεινε στη κορυφή της βαθμολογίας της Euroleague με συνολικό ρεκόρ 19-5 και όλα δείχνουν πως αυτή θα κλείσει ως πρωτοπόρος τη φετινή regular season. 

Ο Ερυθρός Αστέρας έμεινε στην 8η θέση με συνολικό ρεκόρ 11-13 και θα τα δώσει όλα στα τελευταία 4 εναπομείναντα παιχνίδια για είσοδο στα πλέι-οφ.