ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 June, 2022 - 21:43

Categories: 

Στο στόχαστρο της Μακάμπι ο Μέικον

 

Έπειτα από έναν χρόνο στην ΑΕΚ, ο Αμερικανός γκαρντ μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, κάνοντας φέτος το ντεμπούτο του στην Ευρωλίγκα. Το συμβόλαιο του 26χρονου με τους «πράσινους» είναι για 1+1 χρόνια, με αυτό να σημαίνει πως υπάρχει οψιόν στο τέλος της σεζόν.

Από ‘κει και πέρα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα «χτιστεί» από την… αρχή το φετινό καλοκαίρι, όπου σύντομα αναμένεται να ανακοινώσει την πρόσληψη του Όντεντ Κάτας, για την άκρη του πάγκου της.

Παράλληλα, οι άνθρωποι της «ομάδας του λαού» εξετάζουν και περιπτώσεις παικτών και ένας από εκείνους είναι Ντάριλ Μέικον, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα τους, σύμφωνα με το «Walla Sport». Μάλιστα, δεν αποκλείεται να γίνει και προσέγγιση στον παίκτη, μετά την ολοκλήρωση των τελικών της Stoiximan Basket League με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, τον Αμερικανό γκαρντ γνωρίζει πολύ καλά ο Κάτας, καθώς ως προπονητής του Παναθηναϊκού τον είχε αντιμετωπίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα όταν εκείνος αγωνιζόταν στην «Ένωση».