ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

27 August, 2022 - 21:34

Categories: 

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Αμαβί!

Την περίπτωση του Ζορντάν Αμαβί φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός! Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Equipe», οι Πειραιώτες τσεκάρουν τον 28χρονο Γαλλοσενεγαλέζο αριστερό φουλ-μπακ της Μαρσέιγ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το έγκυρο γαλλικό Μέσο, το ενδιαφέρον από πλευράς Ολυμπιακού έχει εκφραστεί εδώ και αρκετές ημέρες και δεν είναι… σημερινό.

Ο Αμαβί δεν υπολογίζεται από τον Ιγκόρ Τούντορ, κάτι που θέλουν να εκμεταλλευτούν οι «ερυθρολευκοι» και για αυτό έχουν κάνει κίνηση για την απόκτησή του. Βέβαια, μένει να φανεί και εάν ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να έρθει στην Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο 28χρονος μπακ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Νις, μετακόμισε στην Άστον Βίλα με 11 εκατ. ευρώ το 2015 και τρία χρόνια αργότερα η Μαρσέιγ τον απέκτησε σπαταλώντας 10 εκατ. ευρώ. Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές της Γαλλίας, ενώ με την ανδρική παρότι έχει κληθεί, δεν έχει καταφέρει να κάνει το ντεμπούτο του.