ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

7 April, 2022 - 15:46

Categories: 

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Αφόνσο Σόουζα»

Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού. Αυτό διαφαίνεται ξεκάθαρα από το γεγονός ότι σε καθημερινή βάση πλέον ξεπηδούν διάφορα ονόματα ως υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι.

 

Κάτω από αυτό το πρίσμα, το όνομα του Αφόνσο Σόουζα φαίνεται να επανέρχεται στο προσκήνιο για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων»

 

Με σημερινό της δημοσίευμα η «Α Bola» τονίζει κατηγορηματικά ότι οι Πρωταθλητές Ελλάδας ενδιαφέρονται για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό. Ο Σόουζα αγωνίζεται στην Μπελενένσες αλλά τα μισά του δικαιώματα ανήκουν στην Πόρτο, η οποία και πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή της για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του.

 

Αξίζει να τονιστεί ότι το όνομα του Αφόνσο Σόουζα είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό τον περασμένο Ιανουάριο ως μέρος των διαπραγματεύσεων της Πόρτο με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Σεμέδο. Τότε οι Πορτογάλοι δεν είχαν κάνει αποδεκτή την πρόταση να συμπεριληφθεί στο πλαίσιο της μεταγραφής του Σεμέδο.

 

Ωστόσο, όπως αναφέρεται το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα του Πέδρο Μαρτίνς για τον νεαρό εξτρέμ παραμένει σοβαρό. Έτσι οι ερυθρόλευκοι φέρονται να έχουν και πάλι στις προθέσεις τους τις επαφές με την Πόρτο για τον βιρτουόζο μεσοεπιθετικό.