ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

1 March, 2022 - 15:58

Categories: 

Τέλος ο Γιαννίκης από την ΑΕΚ, αναλαμβάνει ο Οφρυδόπουλος

Το αναπόφευκτο διαζύγιο με τον Αργύρη Γιαννίκη σφράγισε η ΑΕΚ. Το μεσημέρι της Τρίτης ο Έλληνας τεχνικός βρέθηκε στα γραφεία της «Ένωσης», ώστε να λυθεί η συνεργασία των δυο πλευρών.

Κάτι που αποδείχθηκε τυπική διαδικασία, καθώς λίγο μετά ανακοινώθηκε επισήμως η αποχώρησή του από τον κιτρινόμαυρο πάγκο.

Όσο για τον διάδοχό του, επιβεβαιώθηκε η πρόθεση για υπηρεσιακή λύση, με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να προωθείται από τη Β’ ομάδα και ν’ αναλαμβάνει από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Στο πλευρό του θα βρίσκεται ο άλλοτε μέσος της ΑΕΚ, Ηλίας Κυριακίδης, ο οποίος ήταν συνεργάτης του και στην Παναχαϊκή.

Όσο για τη β' ομάδα, θα περάσει υπό την καθοδήγηση του Νίκου Παναγιωτάρα, με τον Μιχάλη Παυλή και το υπόλοιπο τιμ να τον πλαισιώνει.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Αργύρη Γιαννίκη, τον ευχαριστεί για τους πέντε μήνες στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας και εύχεται στον Έλληνα προπονητή κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Χρέη υπηρεσιακού τεχνικού της ομάδας μας αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα προπονητής της ΑΕΚ Β, Σωκράτης Οφρυδόπουλος, με συνεργάτη του τον Ηλία Κυριακίδη».