ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

27 July, 2022 - 01:58

Categories: 

Τα κανάλια που θα μεταδίδουν Β' Ιταλιας, Β' Ισπανίας, κύπελλο Ιταλίας, τα MUSIC AWARDS 2022 του easy 97.2 και ντοκιμαντέρ για τους influencers στο ΑΝΤ1+!

Τρεις επιπλέον διοργανώσεις θα πατακολουθήσουμε και φέτος στα κανάλια Novasports. 

Η ψηφιακή πλατφόρμα θα μεταδίδει και φέτος αγώνες από το πρωτάθλημα της Β' Ιταλίας, αλλά και της Β' Ισπανίας. Θυμίζουμε ότι τα δικαιώματα της Championship "έκλεισαν" για τα επόμενα δύο χρόνια στην Cosmote TV, ενώ είναι προς πώληση η Β' Γαλλίας.

Από εκεί και πέρα, η NOVA θα μεταδώσει και φέτος αγώνες από το κύπελλο Ιταλίας, ενώ εντός της εβδομάδας αναμένεται να "κλείσει" το κύπελλο Γερμανίας, με την Cosmote TV να είναι φαβορί, ενώ παραμένουν χωρίς τηλεοπτική "στέγη, μεταξύ άλλων, τα κύπελλα Ισπανίας, Γαλλίας, Ολλναδίας, Πορτογαλίας, Τουρκίας. 

Το κύπελλο Αγγλίας μεταδίδεται από την Cosmote TV.

Tο Γκόμελ – Άρης στο Novasports

 

 

Αύριο, Τετάρτη 27/7 θα μεταδοθεί απευθείας ο αγώνας ρεβάνς ανάμεσα στην Γκόμελ και τον Άρη. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί και πάλι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κεκλεισμένων των θυρών με τυπικά γηπεδούχο την ομάδα της Λευκορωσίας. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα μεταδοθεί από το Novasports Prime και από το WEB TV του novasports.gr (audio streaming). Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ των Ευγένιου Δαδαλιάρα και Θωμά Μίχου. Θα πλαισιωθεί με Pre (20.30) και Post Game (23.00) με όλο το ρεπορτάζ, δηλώσεις και αναλύσεις, σε παρουσίαση του Γρηγόρη Παπαβασιλείου.

 

Παράλληλα, με την πλατφόρμα EON, οι συνδρομητές Nova – Wind έχουν πλέον την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους αθλητικό περιεχόμενο, μέσα από ένα πλούσιο, καλοσχεδιασμένο και εύχρηστο περιβάλλον, που καθιστά το περιεχόμενο διαθέσιμο οπουδήποτε, οποτεδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή. Παράλληλα, η ΕΟΝ προσφέρει πρωτοπόρα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως το timeshift που δίνει τη δυνατότητα στο συνδρομητή να γυρίσει «πίσω» σε μια ζωντανή μετάδοση αγώνα και να τον παρακολουθήσει από την αρχή εφόσον έχει χάσει το ξεκίνημα του παιχνιδιού ή ακόμη και να γυρίσει πίσω για μία φάση, αλλά και την υπηρεσία EON Sports Mode, που παρέχει ζωντανά στατιστικά για επιλεγμένους αγώνες.

Τα  MUSIC AWARDS 2022 του easy 97.2 

 

 

Tα Ραδιοφωνικά Βραβεία μουσικής από τον easy 97.2, τον ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας που παίζει πάντα τα αγαπημένα μας τραγούδια, ολοκληρώθηκαν μετά από πολύ μεγάλη συμμετοχή του διαδικτυακού κοινού, και φέτος. Οι ακροατές και followers του  easy 97.2  ψήφισαν στην επίσημη Instagram σελίδα του σταθμού, για 3η συνεχόμενη χρονιά, τα καλύτερα τραγούδια που μεταδόθηκαν από τον  easy 97.2   το 2021.

 

Τεράστια ονόματα της παγκόσμιας δισκογραφίας με τραγούδια από τις αγαπημένες μας δεκαετίες 80s, 90s, 00s καθώς και love & relaxing songs που έγραψαν ιστορία, συναγωνίστηκαν και εκατοντάδες φανατικοί ακόλουθοι του σταθμού ψήφιζαν καθημερινά.Phil Collins, Bryan Adams, Queen, Robbie Williams, Αmy Winehouse, Wham, Bon Jovi  & πολλοί ακόμα καλλιτέχνες και συγκροτήματα ήταν ανάμεσα στους υποψήφιους!

 

Οι νικητές για τα MUSIC AWARDS του 2022 είναι:

 

EASY 97,2 BEST 80’S SONG: Careless Whisper από Wham για 2η χρονιά!

EASY 97,2 BEST 90’SONG: I will always love you από Whitney Houston

EASY 97,2 BEST 00’S SONG: Back to Black από Amy Winehouse

EASY 97,2 BEST LOVE SONG: Still Loving you από Scorpions

EASY 97,2 BEST RELAXING SONG: Dust in the wind από Kansas

 

Ευχαριστούμε όλους όσους ψηφίσατε και «αγκαλιάσατε» την πρωτοβουλία του σταθμού για 3η φορά!

Hellenic Open Fiber : Νέα εποχή για τις υποδομές οπτικών ινών από τη θυγατρική της Nova – Wind

 

 

H Hellenic Open Fiber (HOF), θυγατρική εταιρεία της Nova-Wind, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, αντλεί κεφάλαια, ύψους 80 εκατ. ευρώ, στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, «Ελλάδα 2.0», με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU, μέσω δανειακής σύμβασης, που υπέγραψε την Δευτέρα 25 Ιουλίου, με τις τράπεζες Eurobank και Εθνική.

 

 

 

Η υπογραφή της δανειακής σύμβασης πραγματοποιήθηκε παρουσία του αρμόδιου για την υλοποίηση του «Ελλάδα 2.0», Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, κ. Θόδωρου Σκυλακάκη, του Διοικητή της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού του Ταμείου Ανάκαμψης, κ. Νίκου Μαντζούφα, του Διευθύνοντος Συμβούλου της Nova-Wind, κ. Παναγιώτη Γεωργιόπουλου, του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου και Επικεφαλής Corporate & Investment Banking της Eurobank, κ. Κωνσταντίνου Βασιλείου και του Γενικού Διευθυντή Εταιρικής και Επενδυτικής Τραπεζικής της Εθνικής Τράπεζας, κ. Βασίλη Καραμούζη.

 

 

 

Το δάνειο είναι 10ετούς διάρκειας και θα χρηματοδοτήσει επενδυτικό σχέδιο, συνολικού ύψους 100 εκατ. ευρώ. Συγκεκριμένα, η HOF, που στόχο έχει την ανάπτυξη δικτύων νέας γενιάς, θα αξιοποιήσει τους πόρους της δανειακής σύμβασης για την επιτάχυνση δημιουργίας δικτύων οπτικής ίνας στο σπίτι (Fiber to the Home), πανελλαδικά. Από τα 80 εκατ. ευρώ που θα λάβει η Hellenic Open Fiber, θυγατρική της Nova-Wind, τα 50 εκατ. ευρώ προέρχονται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και τα 30 εκατ. ευρώ από τις τράπεζες Eurobank και Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (σε ποσοστό 70% και 30% αντίστοιχα). Τα υπόλοιπα 20 εκατ. ευρώ, που απαιτούνται για την υλοποίηση του επενδυτικού σχεδίου, θα καλυφθούν με ίδια κεφάλαια της HOF.

 

 

 

H Hellenic Open Fiber είναι η πρώτη εταιρεία με πεδίο δράσης τον τομέα ψηφιακών επενδύσεων, που κατέθεσε αίτηση για σύναψη δανειακής σύμβασης με το Ταμείο Ανάκαμψης, τον Φεβρουάριο του 2022. Οι πόροι θα διασφαλίσουν πρόσθετη ρευστότητα ενός εκτεταμένου σχεδίου επενδυτικών δράσεων της Nova – WIND για ανάπτυξη ψηφιακών τεχνολογιών και δικτύων νέας γενιάς, αναδεικνύοντας την εταιρεία ως στρατηγικό εταίρο του Εθνικού Σχεδίου για την ανάκαμψη και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας, ενώ ταυτόχρονα θα δώσουν ώθηση στην πράσινη μετάβαση και στην ανάπτυξη της ελληνικής περιφέρειας.

 

 

 

Το σύνολο των επενδύσεων της Nova-Wind για τεχνολογίες νέες γενιάς πρόκειται να ξεπεράσει τα 1,3 δισ. ευρώ, μέχρι το 2026 και αφορά κυρίως στην επέκταση του δικτύου οπτικών ινών στο σπίτι (FTTH) και στην εθνική κάλυψη του δικτύου 5G, αλλάζοντας την αγορά σταθερής, κινητής τηλεφωνίας και ίντερνετ και αναβαθμίζοντας, παράλληλα, την τηλεοπτική εμπειρία των πελατών της μέσω του περιεχομένου της EON – της κορυφαίας πλατφόρμας συνδρομητικής τηλεόρασης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

 

 

 

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, κ. Θόδωρος Σκυλακάκης, δήλωσε: «Σήμερα, υπογράφεται ακόμη μία δανειακή σύμβαση, στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας “Ελλάδα 2.0”, για την υλοποίηση μίας μεγάλης επένδυσης στον τομέα των ψηφιακών τεχνολογιών και των δικτύων νέας γενιάς. Με την άντληση 80 εκατ. ευρώ, η Hellenic Open Fiber (HOF), θυγατρική εταιρεία της Nova-Wind, θα μπορέσει να επιταχύνει την ανάπτυξη δικτύου οπτικής ίνας στο σπίτι (Fiber to the Home), πανελλαδικά. Οι ευνοϊκοί όροι που προβλέπει το δανειακό σκέλος του “Ελλάδα 2.0” έχουν αυξήσει, κατακόρυφα, το ενδιαφέρον των επενδυτών για την αξιοποίησή του. Η υλοποίηση ποιοτικών επενδύσεων, σε νευραλγικούς κλάδους της οικονομίας, συμβάλλει, καταλυτικά, στην επίτευξη του εθνικού στόχου για μόνιμη ανάπτυξη».

 

 

 

Ο Διοικητής της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού του Ταμείου Ανάκαμψης, κ. Νίκος Μαντζούφας, επισήμανε: «Η υπογραφή της σημερινής δανειακής σύμβασης, με πόρους και του Ταμείου Ανάκαμψης, σηματοδοτεί την έναρξη μιας δεύτερης σημαντικής ψηφιακής επένδυσης στην ανάπτυξη των συνδέσεων με οπτική ίνα μέχρι το σπίτι (FTTH), με αξιοποίηση του Ταμείου Ανάκαμψης. Το δανειακό σκέλος του Ταμείου Ανάκαμψης έχει αρχίσει, δυναμικά, με τη συμμετοχή και του τραπεζικού συστήματος να ενισχύει, ουσιαστικά, την παραγωγική ελληνική οικονομία».

 

 

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Nova – Wind, κ. Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, σημείωσε: «Η χρηματοδότηση, με χρήση δανειακών κεφαλαίων του Ελληνικού Μηχανισμού Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, μας δίνει τη δυνατότητα να επιταχύνουμε το επενδυτικό μας σχέδιο ανάπτυξης δικτύου οπτικών ινών στο σπίτι (FTTH).  Η Nova – Wind είναι επενδυτής υποδομών και έχει μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Η σημερινή συμφωνία αντανακλά ακριβώς αυτό, τη δέσμευσή μας για δημιουργία υποδομών νέας γενιάς, που θα επιταχύνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας μας, εξασφαλίζοντας πρόσβαση στην τεχνολογία για όλους τους συμπολίτες μας».

 

 

 

Από την πλευρά του, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και Επικεφαλής Corporate & Investment Banking της Eurobank, κ. Κωνσταντίνος Βασιλείου, δήλωσε: «Η υπογραφή της σύμβασης με την Hellenic Open Fiber, θυγατρική της WIND, σηματοδοτεί την ένταξη μίας εκ των μεγαλύτερων επενδύσεων ψηφιακής μετάβασης, ύψους περίπου 100 εκατ. ευρώ στο πρόγραμμα του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας. Μέσω της ανάπτυξης δικτύων οπτικών ινών, το έργο θα συμβάλλει, ουσιαστικά, στην αναβάθμιση των υφιστάμενων ευρυζωνικών υποδομών, προσφέροντας ταυτόχρονα πολλαπλασιαστικά οφέλη στην οικονομία της χώρας. Στη Eurobank, αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά και τιμή για το ρόλο μας στο έργο, το οποίο αποτελεί τη μεγαλύτερη χρηματοδότηση από ελληνική εμπορική τράπεζα μέχρι σήμερα στα πλαίσια του ΤΑΑ, συμμετέχοντας με ποσοστό 70% επί του τραπεζικού χρηματοδοτικού σχήματος της επένδυσης. Τα παραπάνω αναδεικνύουν τη στρατηγική μας προτεραιότητα να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες μας, ώστε να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα σημαντικά κεφάλαια του Σχεδίου “Ελλάδα 2.0”, μέσω υγιών και βιώσιμων επενδυτικών πλάνων».

 

 

 

Ο Γενικός Διευθυντής Εταιρικής & Επενδυτικής Τραπεζικής της Εθνικής, κ. Βασίλης Καραμούζης, επισήμανε: «Με την ενεργή συμμετοχή της Εθνικής Τράπεζας, ολοκληρώθηκε επιτυχώς η δόμηση και έγκριση συνολικής χρηματοδότησης, ύψους 100 εκατ. ευρώ, για την υλοποίηση μιας σημαίνουσας επένδυσης του ομίλου Nova-Wind Hellas, καθοριστικής για την Ψηφιακή Μετάβαση της χώρας. Το νέο υπερσύγχρονο δίκτυο οπτικών ινών της Hellenic Open Fiber, δημιουργεί τεχνικές προδιάγραφες ευρείας πρόσβασης σε Internet υψηλών ταχυτήτων, συμβάλλοντας στη συμμετρική αναβάθμιση των Υποδομών και της Διασυνδεσιμότητας εκτεταμένου αριθμού περιοχών ανά την επικράτεια. Με συνεργασία της εξειδικευμένης σε χρηματοδοτήσεις Υποδομών & Δικτύων μονάδας μας Structured Financing και της εντεταλμένης μονάδας μας “Εθνική 2.0” για την υπαγωγή επενδύσεων στο Ταμείο Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας, ποσοστό 50% του ανωτέρω χρηματοδοτικού πακέτου θα προέλθει από κινητοποίηση πόρων του Ταμείου. Η συναλλαγή αποτελεί “συναλλαγή πρότυπο” για τον πυλώνα Ψηφιακής Μετάβασης του Ταμείου, αναδεικνύοντας το ρόλο της Εθνικής Τράπεζας στην πραγμάτωση του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης».

Ντοκιμαντέρ για τους influencers στο ΑΝΤ1+

 

 

Το ΑΝΤ1+ πρωτοπορεί επιλέγοντας να εντάξει στο περιεχόμενό του ένα premium ντοκιμαντέρ reality σε παραγωγή των ANTENNA STUDIOS. Το SUPER INFLUENCER κάνει πρεμιέρα στις 05 Αυγούστου με νέο επεισόδιο κάθε Παρασκευή και παρουσιάζει 6 ξεχωριστές προσωπικότητες influencers, από τον κόσμο της μόδας, της trap, της τέχνης, του prank και των media. Έλενα Γαλύφα, Άγγελος Κατσιλιανός, Χριστιάννα Οικονόμου, Trannos, Ηλίας Γκότσης και Dat Lilly αποκαλύπτουν τον δικό τους κόσμο πίσω από τα φίλτρα των social media.

Το ντοκιμαντέρ φωτίζει και περιγράφει πλευρές της ζωής των πρωταγωνιστών δημιουργώντας 6 μοναδικά πορτρέτα. Δίνει έμφαση στον τρόπο με τον οποίο η συστηματική ενασχόληση με τα social media άλλαξε τη ζωή τους, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο τα διαχειρίζονται για να προωθήσουν τη δουλειά τους, να προβάλουν την τέχνη τους και τη στάση ζωής τους.

Όλοι, όμως, γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι να παραμένουν πιστοί στη «φιλοσοφία και στην εικόνα» που επικοινωνούν, ώστε να εξακολουθήσουν να εξελίσσονται ως επαγγελματίες, αλλά και ως influencers.

 

Η κάμερα τούς ακολουθεί στην καθημερινότητά τους, σε επαγγελματικές δραστηριότητες και σε στιγμές χαλάρωσης εντός κι εκτός συνόρων, καταγράφοντας σε πραγματικό χρόνο ό,τι συμβαίνει, αλλά και τα συναισθήματά τους. Η εικόνα ολοκληρώνεται με τις εξομολογήσεις συγγενών, φίλων και συνεργατών τους.

 

Το ελληνικό κοινό πολύ σύντομα θα έχει τη δυνατότητα να ανακαλύψει το νέο ΑΝΤ1+ Original, SUPER INFLUENCER, αποκλειστικά στη streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+, κάνοντας εγγραφή στο antennaplus.gr με 14 ημέρες δωρεάν δοκιμή.

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Το Super Cup Ευρώπης ανάμεσα στην Ρεάλ Μ και την Αιντραχτ Φρανκφούρτης θα μεταδώσει live τόσο το MEGA, όσο και η Cosmote TV, το βράδυ της Τετάρτης (10/08) στις 22.00...

-Το MEGA, που και φέτος θα μεταδίδει τον καλύτερο αγώνα της Τετάρτης, κάθε αγωνιστική στο Champions League, από τα play-offs μέχρι και τον τελικό της διοργάνωσης...

-Την πόρτα της ΕΡΤ θα "χτυπήσει" ξανά η Superleague 2 για την κάλυψη του πρωταθλήματος. Τι είχες...SL2 τι είχες πάντα...

-Ραδιοφωνικά η αναμέτρηση Ολυμπιακός - Μακάμπι Χάιφα θα μεταδοθεί από τον Bwin ΣΠΟΡ FM σε περιγραφή Η. Αντύπα, από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ σε περιγραφή των Μπ. Παπάζογλου και Γ Ρανιου, για τον OVER FM από τον Κ. Σαμοθράκη και για τον REAL FM από τον Χρ, Μεγγλίδη...

-Για το Postgame Radio B, την περιγαρή θα κάνουν οι Α. Ράπτης και ο υπογράφων...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com