ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

17 March, 2022 - 02:54

Categories: 

Τα πλάνα της Cosmote TV για το Γάνδη - ΠΑΟΚ, ελληνικό "clasico" στην Euroleague στη NOVA και το νέο πρόγραμμα του Vodafone TV!

Η φάση των «16» σε UEFA Europa League και UEFA Europa Conference League ολοκληρώνεται με τους αγώνες ρεβάνς, που θα μεταδοθούν, ζωντανά και αποκλειστικά, στην COSMOTE TV, την Πέμπτη 17/3. Στο πλαίσιο του UEFA Europa Conference League, ένα μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού περιμένει τον ΠΑΟΚ, καθώς ο «Δικέφαλος του Βορρά» ταξιδεύει στη Γάνδη (Πέμπτη 17/3, 22.00, COSMOTE SPORT 2HD) για να υπερασπιστεί τη νίκη 1-0 στο γήπεδο της Τούμπας την προηγούμενη εβδομάδα.  

 

Η COSMOTE TV θα βρίσκεται στη βελγική πόλη με τους Αντρέα Παλομπαρίνι και Μιχάλη Μελισσίδη, οι οποίοι θα μας μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ του κρίσιμου αγώνα του μοναδικού εκπροσώπου μας στην Ευρώπη. Η πολυαναμενόμενη βραδιά θα αρχίσει στα κανάλια COSMOTE SPORT από τις 18.00 με την εκπομπή «European Football Show» (COSMOTE SPORT 1HD) με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα, οι οποίοι θα κάνουν τις πρώτες συνδέσεις με το Βέλγιο, αλλά και με όλα τα σημεία που υπάρχει αγωνιστική δράση. Στις 21.00, το «Europa Conference League Show Pregame» (COSMOTE SPORT 2HD & YouTube κανάλι COSMOTE TV) θα είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ, με συνεχείς ζωντανές συνδέσεις, αποκλειστικά θέματα και συνεντεύξεις, μέχρι και τη σέντρα του αγώνα, που θα δοθεί στις 22.00 στο COSMOTE SPORT 2HD. Το ««European Football Show» θα επιστρέψει μετά την ολοκλήρωση των αγώνων με τα highlights της ημέρας και την ανάλυσή τους (Παρασκευή 18/3, 00.00, COSMOTE SPORT 1HD).

 

Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της διοργάνωσης ξεχωρίζουν τα ματς Ρεν-Λέστερ (19.45, COSMOTE SPORT 6HD) και Ρόμα-Φιτέσε (22.00, COSMOTE SPORT 6HD). Την ίδια μέρα, οι φαν του ποδοσφαίρου θα έχουν στη διάθεσή τους, αποκλειστικά μέσω των καναλιών COSMOTE SPORT, και τις μάχες του UEFA Europa League με τις αναμετρήσεις Γαλατάσαραϊ-Μπαρτσελόνα (19.45, COSMOTE SPORT 3HD), Γουέστ Χαμ-Σεβίλη (22.00, COSMOTE SPORT 4HD & COSMOTE SPORT 4K) και Λεβερκούζεν-Αταλάντα (19.45, COSMOTE SPORT 5HD) να ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα μεταδόσεων. 

 

Η εκπομπή «European Football Λεπτό προς Λεπτό» (19.45, COSMOTE SPORT 1HD) με τον Τόλη Χριστοφοράκη θα κρατήσει συντροφιά στους συνδρομητές από τις 19.45 προσφέροντας real time ενημέρωση από όλα τα γήπεδα της αγωνιστικής δράσης, 

 

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα μεταδόσεων των επαναληπτικών αγώνων της φάσης των «16» σε UEFA Europa League & UEFA Europa Conference League:  

 

UEFA Europa Conference League

 

Αγώνας

Ώρα

Κανάλι

Ρεν-Λέστερ

 

19.45

COSMOTE SPORT 6HD

Βασιλεία-Μαρσέιγ

COSMOTE SPORT 8HD

Κοπεγχάγη-Αϊντχόφεν

COSMOTE SPORT 9HD

Γάνδη-ΠΑΟΚ

 

22.00

 

COSMOTE SPORT 2HD

Λίντσερ-Σλάβια Πράγας

COSMOTE SPORT 3HD

Φέγενορντ-Παρτίζαν

COSMOTE SPORT 5HD

Ρόμα-Φίτεσε

COSMOTE SPORT 6HD

UEFA Europa League

 

Αγώνας

Ώρα

Κανάλι

Γαλατάσαραϊ-Μπαρτσελόνα



 

 19.45

 

 

COSMOTE SPORT 3HD

Ερυθρός Αστέρας-Ρέιντζερς

COSMOTE SPORT 4HD

Λεβερκούζεν-Αταλάντα

COSMOTE SPORT 5HD

Μονακό-Μπράγκα

COSMOTE SPORT 7HD

Γουέστ Χαμ-Σεβίλη

 

 

  22.00

COSMOTE SPORT 4HD & COSMOTE SPORT 4K

Λιόν-Πόρτο

COSMOTE SPORT 7HD

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Μπέτις

COSMOTE SPORT 8HD

 

To ντέρμπι "αιωνίων" στη NOVA

Μοναδικό υπερθέαμα έρχεται αυτή την εβδομάδα στο Novasports με το «αιώνιο» ευρωπαϊκό ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στην EuroLeague. 

Πέμπτη 17 Μαρτίου

 

 

 

18:15 Κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ NCAA March Madness 2022-First round: Michigan-Colorado St., Novasports5

 

19:30 Playmakers, A’ Μέρος, Novasports Prime και στο YouTube κανάλι του Novasports με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου

 

20:00 EuroLeague 30η αγωνιστική: Ζαλγκίρις Κάουνας-Αναντολού Εφές, Novasports4 σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή

 

21:00 EuroLeague: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Novasports Prime και ηχητικά στο Web TV του Novasports.grσε περιγραφή του Χρήστου Καούρη, σχόλιο του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ της Δώρας Παντέλη

 

21:45 EuroLeague: Ρεάλ Μαδρίτης-Βιλερμπάν, Novasports5 σε περιγραφή του Χαράλαμπου Σαραντινάκη

23:00 Playmakers, B’ Μέρος, Novasports Prime και στο YouTube κανάλι του Novasports με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου

Παρασκευή 18 Μαρτίου

 

01:10 Κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ NCAA March Madness 2022-First round: Saint Peter's-Kentucky, Novasports4

 

20:30 The Betsson Matchday Preview, Novasports3 με τη Λίλα Κουντουριώτη

 

21:30 EuroLeague: Αρμάνι Μιλάνο-Μπάγερν Μονάχου, Novasports Prime σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα

 

21:30 EuroLeague: Μπασκόνια-Άλμπα Βερολίνου, Novasports4 σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή

 

22:00 EuroLeague: Μπαρτσελόνα-Ερυθρός Αστέρας, Novasports5 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη

 

22:30 Κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ NCAA March Madness 2022-First round: Virginia Tech-Texas, Novasports Start

 

23:30 Playmakers, Novasports Prime και στο YouTube κανάλι του Novasports με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και τη Δώρα Παντέλη

O πόλεμος στην Ουκρανία στο «Ενώπιος Ενωπίω», με τον Νίκο Χατζηνικολάου

O πόλεμος στην Ουκρανία και όλες οι δραματικές εξελίξεις, σε ένα έκτακτο «Ενώπιος Ενωπίω», με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ζωντανά την Πέμπτη 17 Μαρτίου, στις 24:00. 

 

Τι θα γίνει με τους χιλιάδες Έλληνες της Μαριούπολης που προσπαθούν να σωθούν από τη φρίκη των βομβαρδισμών;

Θα αλλάξουν τα σύνορα της Ευρώπης;

Θα εμπλακεί το ΝΑΤΟ στην αναμέτρηση;

Υπάρχουν  περιθώρια να κερδίσει την τελική μάχη η διπλωματία;

 Θα τιμωρηθούν όσοι διαπράττουν εγκλήματα πολέμου;

 

Την Πέμπτη 17 Μαρτίου, στις 24:00, ζωντανά στο «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Το Vodafone TV φέρνει τον Μάρτιο καταπληκτικό περιεχόμενο με συναρπαστικές σειρές και σπουδαίες κινηματογραφικές πρεμιέρες

To Vodafone TV παρουσιάζει το ανανεωμένο πρόγραμμα του Μαρτίου, που περιλαμβάνει συναρπαστικό περιεχόμενο, με κινηματογραφικές πρεμιέρες και μεγάλες αποκλειστικότητες HBO και HBOMax και είναι διαθέσιμο πάνω από όλα τα δίκτυα, χωρίς αποκωδικοποιητή και δεσμεύσεις, με μόλις 6,30 ευρώ το μήνα και τον πρώτο μήνα δωρεάν. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει νέες, αλλά και αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές, ταινίες πρώτης προβολής, ντοκιμαντέρ, κινούμενα σχέδια, κλασικές ταινίες και όλον τον κατάλογο της ΗΒΟ, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία τον Μάρτιο στο Vodafone TV.

 

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ

 

“C’ Mon C’ Mon”      

 

Ο Τζόνι, ένας εναλλακτικός δημοσιογράφος, που ταξιδεύει ανά τις πολιτείες της Αμερικής για να παίρνει συνεντεύξεις από μικρά -ή και μεγαλύτερα παιδιά, δημιουργώντας ένα κολλάζ από μαρτυρίες και σκέψεις, θα χρειαστεί να γίνει «δανεικός γονιός» λίγων εβδομάδων για τον ανιψιό του, όταν η μητέρα του θα αναγκαστεί να απουσιάσει. Οι δυο τους θα στηρίξουν ο ένας τον άλλον, σε μια πόλη που έχει μάθει να στριμώχνει τις ανάγκες εκείνων που ψάχνουν την αγάπη και την συμπόνοια, ακόμα και στα πιο απλά πράγματα. Ο Μάικ Μιλς επιστρέφει αρκετά χρόνια μετά τους βραβευμένους με Όσκαρ «Πρωτάρηδες» για  να αφηγηθεί μια ιστορία για την ζωή που φεύγει δίπλα μας και πρωταγωνιστή τον Χοακίν Φίνιξ, στον πρώτο του ρόλο μετά το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για τον «Τζόκερ». Πρεμιέρα 23 Μαρτίου.

 

“King Richard”

 

O Ρίτσαρντ Γουίλιαμς θέλει να κάνει ό,τι είναι δυνατό ώστε οι δύο κόρες του, Βίνους και Σερίνα, να αφήσουν το αποτύπωμά τους στην ιστορία του τένις. Μέσα από τις προπονήσεις τους στα γήπεδα του Κόμπτον σφυρηλατεί τη θέλησή τους και καλλιεργεί το ταλέντο τους. Ο Γουίλ Σμιθ στον ρόλο της καριέρας του, έχει μέχρι στιγμής κερδίσει τη Χρυσή Σφαίρα, το Bafta και το SAG βραβείο ανδρικής ερμηνείας, βάζει πλώρη για το πρώτο Όσκαρ της καριέρας του σε μια ταινία, που υπογράφει και την παραγωγή. Πρεμιέρα 17/3.

 

«Συνέβη στο Σόχο» (“Last night in Soho”)

 

Μια νεαρή κοπέλα που έχει πάθος με το σχέδιο μόδας, ταξιδεύει μυστηριωδώς στη δεκαετία του ’60, όπου συναντά το είδωλό της, έναν εκθαμβωτικό και φιλόδοξο τραγουδιστή. Όμως εκείνο το Λονδίνο δεν είναι αυτό που φαίνεται και ο χρόνος μοιάζει να καταρρέει με μυστηριώδεις συνέπειες. Ο Έντγκαρ Ράιτ (“Baby Driver”) επιστρέφει με την Άνια Τέιλορ-Τζόι (“Το Γκαμπί της Βασίλισσας”) σε ένα θρίλερ διαφορετικό από όσα έχετε δει.

 

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

 

“Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty”

 

Από τον υποψήφιο για Όσκαρ Άνταμ ΜακΚέι (“The Big Short”, “Don’t Look Up”), έρχεται μια ιστορία για την άνοδο των Lakers με τον Τζον Σι Ράϊλι και τον Κουίνσι Ισάϊα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και είναι ότι πιο hot έρχεται από το HBO MAX τον Μάρτιο.

 

“Our Flag Means Death”

 

Βρισκόμαστε στα 1717, όπου ο πάμπλουτος γαιοκτήμονας Στέντι Μπονέτ αποφασίζει να αφήσει την βολεμένη ζωή του και να γίνει πειρατής. Και κάπου εκεί θα συναντήσει και τον Τάικα Γουαϊτίτι ως τον «Πειρατή Μαυρογένη». Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, αυτό το θεότρελο sitcom από το HBO MAX θα γίνει η απόλυτη αγαπημένη σας συνήθεια.

 

“Trigonometry”

 

Η πρώτη τηλεοπτική δουλειά της Αθηνάς Ραχήλ-Τσαγκάρη (“Attenberg”, “Chevalier”) είναι ένα ερωτικό δράμα σε σενάριο Ντάνκαν ΜακΜίλαν (“The Crown”) και Έφι Γουντς, και ακολουθεί την ιστορία ενός ζευγαριού στο σημερινό Λονδίνο, που θα χρειαστεί να διαχειριστεί την ρουτίνα της καθημερινότητας, το εργασιακό και οικονομικό τέλμα, αλλά κυρίως την έλευση μιας νεαρής γυναίκας (η Αριάν Λαμπέντ στον ρόλο), που θα νοικιάσει ένα δωμάτιο στο διαμέρισμά τους. Η σειρά μόλις ανακοίνωσε τον δεύτερο κύκλο της από το BBC One.

 

“Sanditon” (Season 1)

 

Μόλις δώδεκα κεφάλαια έχουν διασωθεί από το τελευταίο και ανολοκλήρωτο βιβλίο της Τζέιν Ώστιν και το «Sanditon» τολμάει να μεταφέρει τις σελίδες της στη μικρή οθόνη, ακολουθώντας την Σαρλότ που θα γνωρίσει την άλλη πλευρά των ανθρώπων όταν αποφασίζει να μετακομίσει στο Σάντιτον.

 

Παράλληλα, στο συνεχίζονται στο Vodafone TV καταπληκτικές σειρές που έχουν κερδίσει διεθνώς, κοινό και κριτικούς, όπως το “Killing Eve”, το οποίο ετοιμάζεται για ένα ένδοξο και επικό φινάλε, η φουτουριστική δυστοπία του “Raised by Wolves” σε παραγωγή του Ρίντλει Σκοτ, το συναρπαστικό “Euphoria”  - το πιο hot-right-now νεανικό κεφάλαιο στη σύγχρονη τηλεοπτική ιστορία – με τη Zendaya και η αμερικανική σειρά εποχής “The Gilded Age” από τους δημιουργούς του μοναδικού “Downton Abbey”.

 

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

 

“Phoenix Rising”

 

Το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ για τα πάθη και τα έργα της Ίβαν Ρέιτσελ Γούντ –που έκανε πρεμιέρα στο πρόσφατο φεστιβάλ του Σάντανς-, ακολουθεί τις αφηγήσεις της για την κακοποιητική σχέση της με τον Μέριλιν Μάνσον, των εμπειριών της ως ανήλικη ηθοποιός, του γάμου της και της σχέσης με τον οκτάχρονο γιο της, της καριέρας της και της νέας της ζωής.

 

“Undercurrent: The Disappearance of Kim Wall”

 

Πίσω από την καθηλωτική σειρά “The Investigation”κρύβεται η αληθινή ιστορία της «εξαφανισμένης» Κιμ Γουόλ, που μοιάζει ακόμα πιο καθηλωτική.

 

«Κλίφορντ, ο Μεγάλος Κόκκινος Σκύλος»

 

H μικρή Έμιλυ θα χρειαστεί να περάσει λίγες μέρες με τον θείο της, όπου θα συναντήσουν έναν μαγικό διασώστη απροστάτευτων ζώων (στον ρόλο ο θρυλικός Τζον Κλιζ των Monty Python), που θα τους δώσει ένα μικρό κόκκινο κουτάβι, που μεγαλώνει όσο περισσότερο το αγαπάς. Αυτό και μόνο θα είναι η αρχή για μια μεγάλη περιπέτεια.

 

«Φεγγαρόσκονη»

 

Ο Πίτερ και η ονειροπόλα αδελφή του, η Ανέλι, έχουν μόλις μετακομίσει σε μια νέα γειτονιά και δέχονται εκφοβισμό από κάποια παιδιά στο σχολείο τους. Μια μέρα η Ανέλι συναντά τον κύριο Ζουζούνη, ένα σκαθάρι που μιλά, αλλά είναι απελπισμένο, γιατί έχει χάσει το μικροσκοπικό του πόδι σε ένα ατύχημα. Από τις πιο γνωστές γερμανικές ιστορίες για παιδιά, η «Φεγγαρόσκονη» είναι ένα ταξίδι στην πίστη κι έχει για ήρωές της, δυο αξιολάτρευτα μικρά παιδιά που αναγιγνώσκουν αλλιώς την αγάπη.

 

Εκπαιδευτική Παιδική Γωνιά

 

Το Vodafone TV συνεχίζει τη διάθεση υπέροχου διαδραστικού περιεχομένου από την Brainy και το πρόγραμμα του Ιδρύματος Vodafone Generation Next. Οι μικροί μας φίλοι μπορούν πλέον να δουν περιεχόμενο που θα διευρύνει τους ορίζοντές του, μέσω του Vodafone TV. Μέσω των μαθημάτων του Brainy, μαθητές δημοτικού μπορούν να παρακολουθήσουν ενισχυτικά μαθήματα, ενώ παιδιά και έφηβοι μπορούν να μάθουν περισσότερα για τη φυσική, τον ηλεκτρισμό, το προγραμματισμό, αλλά και πολλά άλλα, μέσω των επεισοδίων του Generation Next

 

NETFLIX, AMAZON PRIME ΚΑΙ FACEBOOK WATCH

 

Μέσα από τις εφαρμογές του, το Vodafone TV παρέχει πρόσβαση σε Netflix, Amazon Prime και Facebook Watch, αντίστοιχα. Το Netflix παρουσιάζει τον Μάρτιο τη σειρά “Moxie”: Η δεκαεξάχρονη Vivian είναι μια συνηθισμένη  και αρκετά εσωστρεφής έφηβη που μαζί με την κολλητή της Claudia παρακολουθούν «από τον πάγκο» τα δρώμενα στο λύκειο όπου φοιτούν. Η έλευση μιας νέας μαθήτριας, της Lucy, μία μαύρης λατινοαμερικάνας, πρόκειται να αλλάξει τόσο τη ζωή της Vivian όσο και όλου του  σχολείου. Φέρνει επίσης το “The irregulars”, στο οποίο μία παρέα ασυμβίβαστων ερευνά μια σειρά από μεταφυσικά εγκλήματα στο Βικτωριανό Λονδίνο, για λογαριασμό του Δρα Γουάτσον και του σκοτεινού συνεργάτη του, Σέρλοκ Χολμς. Η νεανική ανάγνωση του Netflix σε κάτι εντελώς γνώριμο, σε κάτι εντελώς γνώριμο, που  μοιάζει εντελώς καινούργιοι.

 

Ενώ το Amazon Prime φέρνει νέες τηλεοπτικές σειρές, κινηματογραφικές ταινίες και αυθεντικό περιεχόμενο όπως ο νέος κύκλος του “Picard” με τον Πάτρικ Στιούαρτ από το σύμπαν του “Star Trek”, η υπέροχη “Lizzo” και τα καμώματά της, το animated “The Boys Diabolical”, o “Λίνκολν” του Στίβεν Σπίλμπεργκ, ο τέταρτος κύκλος του “The Marvelous Mrs. Maisel”, αλλά και το υποψήφιο για Όσκαρ “Spencer” του Πάμπλο Λαραίν.

 

Παράλληλα, το Facebook Watch προσφέρει συναρπαστικό και εντελώς δωρεάν Facebook Watch Originals περιεχόμενο, όπως το βραβευμένο με Emmy “Red Table Talk” ή το “Humans of New York: The Series”, αλλά και περιεχόμενο γύρω από το gaming, τη μουσική και την επικαιρότητα. Ειδικά τον Μάρτιο φέρνει το “Sneaker Hustle”, ένα οδοιπορικό στις αγορές των αθλητικών παπουτσιών με ήρωα τον Τσέις Ριντ, που έγινε από τους πρώτους που στα 16 του είχε μπει στη λίστα με τους πιο πλούσιους στον κόσμο, αλλά και το “Sorry for your Loss” με την Ελίζαμπεθ Όλσεν στο ρόλο μιας χήρας, που ξαναγνωρίζει ποιος ήταν ο άντρας της.

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!



-Την παραίτησή του από την ΕΡΤ υπέβαλε ο Αχιλλέας Πατσούκας. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία αντίδραση από τη διεύθυνση ειδήσεων καθώς οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ δήλωναν πως έβγαινε ως ανταποκριτής από τη Μόσχα, ενώ ο δημοσιογραφος βρισκόταν στο Κολωνάκι...

-Σε στάδιο δοκιμής βρίσκεται η streaming η πλατφόρμα ANT1+  πριν από την επίσημη κυκλοφορία της. Στο πλαίσιο της διαδικασίας δοκιμών, η ιστοσελίδα και η εφαρμογή έγιναν διαθέσιμες σε κάποιες συσκευές συγκεκριμένων κατασκευαστών που τις έθεσαν σε λειτουργία. Η ανακοίνωση για την επίσημη ημερομηνία έναρξης θα γίνει σύντομα...

-Η ΕΡΤ ανταποκρίθηκε στην έκκληση της ΕΣΗΕΑ να δοθούν επιπλέον αποζημιώσεις στους απεσταλμένους δημοσιογράφους στο μέτωπο του πολέμου. Το ΔΣ αποφάσισε να δοθούν επιπλέον 100 ευρώ ανά ημέρα παραμονής στην εμπόλεμη περιοχή στην ημερήσια αποζημίωση που προβλέπεται...

-Εκτός Open ανακοίνωσε ότι βρίσκεται πλέον η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.Να θυμίσουμε ότι στα μέσα Νοεμβρίου «κόπηκε» η εκπομπή «Μίλησέ μου», που παρουσίαζε η δημοσιογράφος, από τη νέα Διευθύντρια Προγράμματος του Open...

-Kαλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com