ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 January, 2023 - 15:52

Την Τετάρτη η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του Βασίλη Τόπαλου

Φως στα αίτια που προκάλεσαν τον θανάσιμο τραυματισμό του 16χρονου πρωταθλητή Ευρώπης στην πυγμαχία, Βασίλη Τόπαλου, αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση, που – σύμφωνα με πληροφορίες – θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Από το πόρισμα της ιατροδικαστικής θα διαπιστωθεί εάν τελικά ο τραυματισμός στο κεφάλι επήλθε κατά την πτώση και πρόσκρουση σε σκληρή επιφάνεια, στην τουαλέτα του γυμναστηρίου ή εάν είχαν προηγηθεί χτυπήματα στο κεφάλι από τον αγώνα σπάρινγκ με έναν μεγαλύτερο και πιο έμπειρο αντίπαλο, κάτι που ωστόσο διαψεύδει ο πατέρας του 16χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αθλητική υπερεισαγγελέας έχει δώσει εντολή να διερευνηθούν όλα τα πιθανά ενδεχόμενα ενώ η υπόθεση του 16χρονου πρωταθλητή Ευρώπης έχει φτάσει έως την εισαγγελία του Αρείου Πάγου με πρόθεση να αποδοθούν ευθύνες και να ασκηθούν διώξεις, εφόσον χρειαστεί.

Η υπόθεση έχει βυθίσει στη θλίψη την ελληνική πυγμαχία. Ο νεαρός πάλεψε όντας διασωληνωμένος στην εντατική κλινική του Τζάνειου νοσοκομείου για περισσότερες από 15 ημέρες, όμως τελικά δεν άντεξε και υπέκυψε εξαιτίας της εγκεφαλικής βλάβης που προκλήθηκε.

Από την πρώτη στιγμή, οι γιατροί του Τζάνειου νοσοκομείου είχαν προετοιμάσει τους γονείς του αθλητή για την κρισιμότητα της κατάστασης και για το χειρότερο ενδεχόμενο.