ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 February, 2022 - 21:24

Categories: 

Τιμά τη μνήμη του Αλκη Καμπανού η ΚΑΕ Αρης

Κινήσεις για να τιμήσει τη μνήμη του 19χρονου φιλάθλου του συλλόγου, Αλκη Καμπανού, ο οποίος δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (1/2), στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη, δρομολογεί η ΚΑΕ Αρης.

 

Αύριο, ειδικότερα, μετά την προπόνηση που θα γίνει από την ομάδα το μεσημέρι, αντιπροσωπεία της διοίκησης, του επιτελείου και των καλαθοσφαιριστών των «κιτρινόμαυρων» θα μεταβεί στο σημείο όπου δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση ο Αλκης Καμπανός. Αργότερα, πριν από την έναρξη της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης ανάμεσα στον Αρη και τον Βόλο (22η αγωνιστική, 19:30), ο προπονητής και ο τιμ μάνατζερ του Αρη, Γιάννης Καστρίτης και Χρήστος Ταπούτος, αντίστοιχα, θα καταθέσουν στεφάνι στο μνημείο που υπάρχει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τους φιλάθλους του Αρη που έφυγαν από τη ζωή.

 

Τη Δευτέρα 07/02, στο πλαίσιο της εξ’ αναβολής μάχης με τον Ολυμπιακό, για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, θα γίνει διακοπή στο 19ο λεπτό, προκειμένου οι παίκτες και τα τεχνικά επιτελεία των δύο ομάδων να τιμήσουν τον Αλκη Καμπανό, αφήνοντας λουλούδια σε μία φανέλα του Αρη με όνομά του και το νούμερο 19. Η φανέλα θα παραδοθεί στους γονείς του Άλκη, στη Βέροια, μετά από τη λήξη της αναμέτρησης.

 

Πριν από το τζάμπολ του αγώνα, ακόμη, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, ενώ θα προβάλλονται από τις ηλεκτρονικές πινακίδες του «Nick Galis Hall» τα τελευταία λόγια του δολοφονημένου νεαρού: «Σας παρακαλώ μη με χτυπάτε άλλο». Αυτό θα αναγράφεται και στις φανέλες προθέρμανσης των δύο ομάδων, οι οποίες θα αγωνιστούν με πένθος στις εμφανίσεις τους.