ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 January, 2022 - 17:49

Tags: 
Categories: 

Τον… χαβά της η Βέροια, νέα νίκη για την ανανεωμένη Καβάλα

Πάει… τρένο η Βέροια! Η «βασίλισσα του βορρά» επικράτησε 2-1 του Θεσπρωτού, πήρε την τέταρτη διαδοχική της νίκη και συνεχίζει να προπορεύεται στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2, ούσα στο +6 από τη δεύτερη θέση.

Ο Φοφανά στο 32’ άνοιξε το σκορ για τη Βέροια, με τον Πασά στο 52’ να… κλειδώνει ουσιαστικά το τρίποντο. Ο Θεσπρωτός μείωσε στο 83’ με γκολ του Βασιλάκη, δίνοντας ενδιαφέρον ξανά στο παιχνίδι, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να υπερασπιστούν το προβάδισμά τους ως το φινάλε και να πάρουν ακόμη μία νίκη.

  

 

 

Το ντεμαράζ της συνεχίζει η ανανεωμένη Καβάλα, η οποία επικράτησε 2-1 του Ηρακλή εκτός έδρας, παίρνοντας τη δεύτερη στη σειρά νίκη για να φτάσει τους 9 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Παλαβράκη, με τον Γηραιό να ισοφαρίζει με πέναλτι του Τομάς στο 68’. Παρόλα αυτά, η Καβάλα βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Σαμπανίδη στο 90’ για να χαρίσει το τρίποντο στην ομάδα του.

 

Η Ξάνθη έχασε κι άλλο έδαφος αφού έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με τον Απόλλωνα Πόντου, με την Αναγέννηση Καρδίτσας να την πλησιάζει μετά το 2-0 επί του Πιερικού. Σταθερά στην πρώτη πεντάδα και ο Αλμωπός Αριδαίας που επικράτησε 2-1 του Πανσερραϊκού εκτός έδρας.