ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

26 August, 2022 - 15:54

Categories: 

Το προφίλ της Καραμπάγκ

 

 

H Aζέρικη Καραμπάγκ είναι ένα από τα πιο…άξια τέκνα του ποδοσφαίρου της χώρας.  9 Πρωταθλήματα( τα 8 σερί ), 7 Κύπελλα(πέρσι ,ντάμπλ), 1 Σούπερ Καπ και γενικά ένας απόλυτα υπολογίσιμος και επικίνδυνος αντίπαλος   που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και έχει απόλυτη ισορροπία στις γραμές της.

 

Η Πορεία στα προκριματικά: 

 

 

 

Η πορεία της ξεκίνησε και …ολοκληρώθηκε στα προκριμκατικά του Τσάμπιονς Λιγκ ,εκεί όπου ήτυαν πραγματικά εντυπωσιακή. Πρώτα απέκλεισε τη Λέχ (1-0 ήττα στην Πολωνία και 5-1 στη ρεβάνς), νίκη 3-2 εντός έδρας απέναντι στη Ζυρίχη και 2-2 ,εκτός έδρας. 1-1 με τη Φερεντσβάρος και 1-3 στην Ουγγαρία για να φτάσει στα πλέι οφ όπου αποκλείστηκε λίγο πριν τους ομίλους με το εντός έδρας 0-0 με την Πλζέν και την ήττα με 2-1, παρά το ότι προηγήθηκε, στην Τσεχία.

 

Ο προπονητής:

 

Ο Γκουρμπα Γκουρμπάνοφ συμπληρώνει 14 χρόνια στον πάγκο της ομάδας και στην κυριολεξία της  έχει αλλάξει την ιστορία.  Πέρα απο τους εγχώριους τίτλους, η Καραμπαγκ , το 2014 έγινε η πρώτη ομάδα που πέρασε σε ομίλους του Γιουρόπα , το 2017 πέρασε για πρώτη φορά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ πέρυσι έφτασε μέχρι τους 32 του Κόνφερενς, όπου αποκλείστηκε με δύο ήττες απο την Μαρσέιγ.

 

Το αστέρι:

 

Ο παίκτης που ξεχωρίζει είναι ο Βραζιλιάνος Κάντι Μπόργκες. Ο 26 χρόνος, στο 4-2-3-1 βγαίνει απο τα δεξιά και συγκλίνει και πέρσι έκανε τρομερές εμφανίζεις με 43 συμμετοχές-20 γκολ και 17 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

 

Το γήπεδο 

 

Η ομάδα χρησιμοποιεί το Tofiq Bəhramov adına Respublika stadionu, 32.000 θέσεων  που βρίσκεται στο Μπακου