ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

27 March, 2022 - 21:24

Τσίριτς: «Ο Ολυμπιακός ξέρει από Final-4»

Το σύνθημα για πρόκριση της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού στον τελικό του Final-4 της Euroleague στον Πειραιά, έδωσε ο Αλεξάνταρ Τσίριτς μέσω δηλώσεων του στο olympiacossfp.gr.

 

Αναλυτικά, ο προπονητής των πρωταθλητριών Ευρώπης δήλωσε:  «Το Final-4 στον Πειραιά θα είναι θεαματικό. Όλοι ξέρουν τι σημαίνει μια τέτοια διοργάνωση εδώ. Οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης θα είναι εδώ, στον Πειραιά. Όλοι είναι ενθουσιασμένοι για αυτό το γεγονός, νομίζω θα είμαστε 100% έτοιμοι στον ημιτελικό με την Ούιπεστ. Προετοιμαστήκαμε όλο τον καιρό για αυτά τα παιχνίδια, αλλά σίγουρα, δεν θα είναι εύκολο. Ο Ολυμπιακός ξέρει από Final-4 και τέτοια παιχνίδια, άρα είμαστε προετοιμασμένοι, ξέρουμε τι θα συναντήσουμε. Η Ούιπεστ είναι μια ομάδα που τη σεβόμαστε πολύ, θα είναι πρόκληση για εμάς αυτός ο ημιτελικός, για να δείξουμε τον επίπεδο που έχουμε. Εγώ και τα κορίτσια, είμαστε αισιόδοξοι και θέλουμε να βρεθούμε στον τελικό».