ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 April, 2022 - 20:28

Τσίριτς: «Ο τίτλος είναι αφιερωμένος σε όλον τον Ολυμπιακό!»

Έχει αρχίσει να γίνεται … συλλέκτης σημαντικών τροπαίων για την ομάδα Πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Αλερξάνταρ Τσίριτς, ο οποίος δύο εβδομάδες μετά την κατάκτηση της Back2backΕυρωλίγκας οδήγησε τις «ερυθρόλευκες» και στο Κύπελλο Ελλάδας, αποτελώντας ιδανικό διάδοχο του Χάρη Παυλίδη. Λίγη ώρα μετά την απονομή του βαρύτιμου τροπαίου, ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας έσπευσε να απονείμει τα εύσημα στις αθλήτριές του:

«Η σεζόν πηγαίνει εξαιρετικά, μια χρονιά που δεν είναι εύκολη, χρειάζεται και αγωνιστικότητα και πνεύμα, ψυχολογία. Είναι λογικό η ομάδα να έχει κάποια πάνω-κάτω στην απόδοση, παίζει πολλά ματς στη χρονιά, καταναλώνει πολλή ενέργεια. Μετά την κατάκτηση της Euroleague, η ομάδα πήρε και το Κύπελλο. Είμαστε χαρούμενοι, το τρόπαιο είναι στο σπίτι μας και όλα είναι υπέροχα. Συγχαρητήρια στα κορίτσια, ο τίτλος είναι αφιερωμένος σε όλο τον Ολυμπιακό, στους προέδρους μας, στον κόσμο μας, στο σταφ, στον Χάρη Παυλίδη και τον Κώστα Χατζηδάκη, σε όλους! Συνεχίζουμε, έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα, θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο, με τέσσερα τρόπαια».