ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 February, 2022 - 15:37

Categories: 

Τσιμίκας: «Να πάρω τρόπαιο στον δεύτερο τελικό μου με τη Λίβερπουλ»

 

Ο Κώστας Τσιμίκας περιμένει πως και πως να ξαναμπεί στο «Γουέμπλεϊ» για τον τελικό του LeagueCup την προσεχή Κυριακή και θέλει να ξεκινήσει την... συλλογή τροπαίων μες τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Ο Έλληνας φουλ μπακ έχει καταφέρει τη φετινή σεζόν να δείχνει απόλυτα ικανός ν' ανταποκριθεί στο υψηλότερο επίπεδο, συμμετέχοντας στο κορυφαίο πρωτάθλημα και έχοντας «κουμπώσει» απίστευτα στη Λίβερπουλ.

 

Την προσεχή Κυριακή στο «Γουέμπλεϊ» θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει και το LeagueCup στον μεγάλο τελικό κόντρα στην Τσέλσι του Τόμας Τούχελ και... η όρεξη για διακρίσεις έχει ήδη ανοίξει.

 

«Όταν πρωτοήρθα στην ομάδα παίξαμε στο Γουέμπλεϊ για το Community Shield απέναντι στην Άρσεναλ οπότε τώρα είναι ο δεύτερος τελικός μου με την ομάδα, με αυτή την οικογένεια. Μακάρι να τα καταφέρουμε γιατί από την πρώτη στιγμή έχω πει ότι θέλω να πανηγυρίσω τίτλους με αυτό τον σύλλογο», ήταν τα λόγια του.