ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 December, 2022 - 20:38

Categories: 

Φαν Βεερτ: «Τα εύσημα στον Μάνταλο!»

Ο Τομ Φαν Βέερτ δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για το όμορφο απόγευμα που είχε οδηγώντας με δύο γκολ και μία ασίστ την ΑΕΚ στη νίκη με 3-0 επί της Λαμίας.

«Ένιωσα πολύ ωραία. Περίμενα αυτή την ευκαιρία, ήμουν για πολλούς μήνες στην κερκίδα και σε κάθε παιχνίδι που έβλεπα ήθελα και περισσότερο να παίξω. Μπόρεσα να παίξω, να σκοράρω και να κερδίσει η ομάδα, οπότε ήταν μια πολύ μέρα βραδιά για μένα», τόνισε ο Ολλανδός φορ.

 

 

Παράλληλα απένειμε τα εύσημα στον Πέτρο Μάνταλο για την ασίστ στο πρώτο γκολ. «Δεν είναι μόνο ότι μπήκα και σκόραρα. Πήρα μια καταπληκτική σέντρα από τον Μάνταλο, δεν μπορώ να σκοράρω αν δεν πάρω μια τόσο καλή πάσα από συμπαίκτη μου. Οπότε του αξίζουν τα εύσημα για την ασίστ».

Όσο για το αν το δεύτερο γκολ του ήταν πιο δύσκολο, είπε: «Ναι, ήταν πιο δύσκολο, γιατί ο αμυντικός μπορούσε να την διεκδικήσει, ενώ στο πρώτο γκολ η μπάλα ήρθε ακριβώς στο κεφάλι μου και μπόρεσα να τη σπρώξω στα δίχτυα».

 

Ομάδα: