ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

9 January, 2022 - 21:50

Categories: 

Φοβερή ανατροπή από την Γιουβέντους!

Σε ένα από τα καλύτερα ματς των τελευταίων ετών, η Γιουβέντους έχανε με 3-1 στο 70’, όμως έφυγε με νίκη 3-4 από την έδρα της Ρόμα με τον Σέζνι να πιάνει πέναλτι στο τέλος!

Η ψυχή μιας ομάδας που κατέκτησε 9 σερί πρωταθλήματα φάνηκε για μερικά λεπτά στο Olimpico και ήταν αρκετά για την Γιουβέντους έτσι ώστε να πετύχει μια ιστορική ανατροπή που ίσως την οδηγήσει στο να σώσει τη χρονιά. Οι Bianconeri επιβεβαίωσαν την εξαιρετική παράδοση που έχουν κόντρα στην Ρόμα με μια ασύλληπτη ανατροπή σε βάρος της και έδειξαν ότι ίσως είναι ακόμα πολύ νωρίς για να τους ξεγράψουν από τη μάχη της 4άδας στην Serie A [στο -3 πλέον με ματς περισσότερο]. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ήταν μπροστά με 3-1 στο 70’ και στο 77’ το σκορ ήταν στο 3-4. Από το 82’ έπαιζε με δέκα παίκτες η Γηραιά Κυρία και ο Ζέζνι έπιασε πέναλτι για να κρατήσει την τεράστια νίκη…