ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 June, 2022 - 23:39

Categories: 

Φοβερή Ουγγαρία … σόκαρε την Αγγλία!

«Χαστούκι» στην Αγγλία από την Ουγγαρία! Η ομάδα του Μάρκο Ρόσι μπροστά σε 30.000 παιδιά, λόγω της σχετικής τιμωρίας που έχει επιβληθεί στην ομοσπονδία της χώρας, επικράτησε απολύτως δίκαια της Αγγλίας με 1-0, αρχίζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη διαδικασία του Nations League.

Με αυτό τον τρόπο έστειλε παράλληλα και το μήνυμα ότι δεν θα αποτελέσει εύκολη λεία για κανέναν στον «όμιλο του θανάτου» κόντρα σε Ιταλία και Γερμανία.

 

Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε ο Ντομινίκ Σομποζλάι στο 66’ της αναμέτρησης, όταν δύο λεπτά νωρίτερα ο Τζέιμς της Τσέλσι έκανε κακό κοντρόλ μέσα στην περιοχή και στη συνέχεια ανέτρεψε τον Νάγκι, στην προσπάθειά του να βγει πρώτος στην μπάλα.

Την ευθύνη ανέλαβε ο μεσοεπιθετικός της Λειψίας και νίκησε τελικά τον Πίκφορντ, παρά το γεγονός ότι έπεσε στη σωστή γωνία.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Ουγγαρίας επί της Αγγλίας από τον Μάιο του 1965 και ενώ είχαν μεσολαβήσει 15 αναμετρήσεις, στις οποίες οι Άγγλοι δεν είχαν ηττηθεί από τους Μαγυάρους.