ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

27 April, 2022 - 21:13

Categories: 

Φοβερή Ουντινέζε διέσυρε με … «ντόρτια» την Φιορεντίνα

 

Η Φιορεντίνα αποδείχθηκε … λιγόψυχη , αφού δεν άντεξε το βάρος της πίεσης και υπέστη ήττα-σοκ (0-4 εντός) από την αδιάφορη Ουντινέζε σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 20ή αγωνιστική.

Έτσι, οι «βιόλα» υπέστησαν 2η διαδοχική ήττα από μικρομεσαία αντίπαλο κι έχασαν την ευκαιρία να ανέβουν στην 5η θέση.

Από την άλλη, οι «μπιανκονέρι» επέστρεψαν στα τρίποντα μετά από 2 αγωνιστικές, ωστόσο δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, που ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη καλή ευκαιρία τους, με τον Μαρί να νικάει τον Τερατσιάνο στο 12’.

Από ‘κει και πέρα, οι παίκτες της Φιορεντίνα ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και επιχείρησαν να ανταποδώσουν, ωστόσο δεν είχαν τον τρόπο.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε το 0-2 στο 36’, με τον Ντεουλοφέου να παίρνει το «ριμπάουντ» από την απόκρουση του αντίπαλου γκολκίπερ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Οι «βιόλα» συνέχισαν να πιέζουν και να δημιουργούν ευκαιρίες, όμως δεν κατάφεραν να συνδεθούν με την αντίπαλη εστία, αφού ήταν φλύαρη στην τελική ενέργεια.

Στο 91’, ο Γουάλας έγραψε το 0-3 με σουτ έξω από την περιοχή, το οποίο κόντραρε και άλλαξε πορεία για να καταλήξει στα δίχτυα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (95’), οι παίκτες της Ουντινέζε βγήκαν γρήγορα στην αντεπίθεση και ο Ουντότζι διαμόρφωσε το τελικό 0-4, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή τους.