ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

9 March, 2022 - 17:29

Categories: 

Φοβερός ο Πανσερραϊκός συνέτριψε τον Ολυμπιακό Β’ με 4-0!

Λιοντάρια… κατασπάραξαν τον Ολυμπιακό Β' στις Σέρρες!

Ένας αφηνιασμένος Πανσερραϊκός, επικράτησε 4-0 της δεύτερης ομάδας των «ερυθρόλευκων», και υποχρεώνοντάς τους σε τρίτη σερί ήττα στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2, πανηγύρισε τεράστια νίκη-ανάσα, την πρώτη του εδώ και έναν μήνα!

Στην αναμέτρηση για την 23η αγωνιστική, οι γηπεδούχοι έστησαν… πάρτι! Στο 25ο λεπτό, ο Φαμπρίτσιο Κόνσι άνοιξε το σκορ, με τον Στίνα στο 45', δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, να «γράφει» το 2-0. Στο β' 45λεπτο ο Πανσερραϊκός συνέχισε στο ίδιο τέμπο, πετυχαίνοντας άλλα δύο τέρματα. Και πάλι ο Στίνα, στο 69', έκανε το 3-0, ενώ ο Μασκανάκης, στο 88', εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω της αποβολής του Ξενιτίδη στο 80' και έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Με αυτή την ήττα, ο Ολυμπιακός Β' παρέμεινε στους 28 βαθμούς και βρίσκεται στην 9η θέση του Βορείου Ομίλου της Super League 2. Ο Πανσερραϊκός από την άλλη πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, καθώς έφτασε τους 20 βαθμούς και ανέβηκε στη 14η θέση.

Πανσερραϊκός: Κατσίκας, Ζέρης, Κεφαλάς, Καρασαλίδης, Βάντερσον, Μαρκιόνι, Κόνσι, Ανάκογλου, Στίνα, Μέσσι, Κανίς.

Ολυμπιακός Β: Καραργύρης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Κουτσίδης (46' Κινκουέ), Νίκολιτς, Σουρλής, Κωστή, Πινακάς, Μαρίνος, Ντόη (46' Βοΐλης), Ξενιτίδης.