ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

24 August, 2022 - 17:52

Categories: 

Φρέϊζερ: «Να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στην ΑΕΚ!»

Πανευτυχής που θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Τιμ Φρέιζερ. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν... αγχώνεται αλλά βλέπει ως μεγάλη ευκαιρία πως θα αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός ΗΠΑ.

«Στην πρώτη μου χρονιά, που φεύγω από την Αμερική, νιώθω πολύ ενθουσιασμένος. Η Ευρώπη ήταν πάντα ένα «κεφάλαιο», που ήθελα να εξερευνήσω, και τώρα θεωρώ, ότι είναι η κατάλληλη στιγμή. Είναι μία εκπληκτική ευκαιρία, αυτή που μου δίνεται, ώστε ν’ αγωνιστώ στο υψηλό επίπεδο. Ξέρω, ότι το κλαμπ βρίσκεται σε περίοδο ανάκαμψης, και θέλω να συμβάλλω τα μέγιστα, ώστε να το βοηθήσω να επιστρέψει στην κορυφή. Εκεί όπου ανήκει δηλαδή. Ξέρω, ότι η ΑΕΚ έχει τεράστια ιστορία και πολλές επιτυχίες, και παλαιότερα, και τα τελευταία χρόνια. Είναι μια προοπτική που ναι μεν είναι καινούρια για μένα, αλλά δεν με αγχώνει. Κάθε άλλο. Θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να απολαύσω το μπάσκετ. Αυτό που μπορώ να εγγυηθώ στους οπαδούς μας, είναι ότι θα δείτε έναν παίκτη, που θα δίνει ό,τι έχει στο παρκέ. Πάντα με στόχο βεβαίως τις νίκες...