ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 April, 2022 - 17:42

Categories: 

Χάνει τη σεζόν ο Ξανθόπουλος

Σημαντικό πρόβλημα ανέκυψε για τον Κολοσσό, ο οποίος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του αρχηγού του, Βασίλη Ξανθόπουλου, μέχρι το φινάλε της σεζόν, λόγω προβλήματος υγείας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας της Ρόδου, το πρόβλημα του Ξανθόπουλου οφείλεται σε επιπλοκές του κορωνοϊού, με την επιστροφή του στα παρκέ να υπολογίζεται σε διάστημα 2-3 μηνών. 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

Η ΚΑΕ Κολοσσός  HHotels ενημερώνει πως ο Βασίλης Ξανθόπουλος τίθεται εκτός δράσης για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, λόγω ενός προβλήματος υγείας.

 

Το πρόβλημα του αρχηγού μας διαπιστώθηκε εγκαίρως από το ιατρικό επιτελείο και οφείλεται σε επιπλοκές του κορωνοϊού. Οι γιατροί της ομάδας μας (Αντωνιάδης Α., Πρωτόπαππας Β. και Χαστάς Α.) είναι στο πλευρό του αθλητή από την πρώτη στιγμή και θα κάνουν το καλύτερο δυνατό, ώστε να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός στα παρκέ. Ο χρόνος αποθεραπείας του απαιτεί αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για διάστημα 2-3 μηνών.

 

Περαστικά Βασίλη και γρήγορα κοντά μας!»