ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 June, 2022 - 16:28

Categories: 

Ψάχνει «βόμβα» Χέντερσον η Νότιγχαμ Φόρεστ

 

Αποφασισμένη να κάνει το «μπαμ» στη θέση του τερματοφύλακα είναι η Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Ντιν Χέντερσον.

 

Ο 25χρονος αποτελεί το νούμερο 2 στην ιεραρχία των γκολκίπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πίσω από τον Νταβίντ Ντε Χέα, ενώ τη σεζόν 2020/21 ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ τον είχε καθιερώσει και ως βασικό για ένα διάστημα μέχρι να τραυματιστεί.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του «Guardian», οι δύο ομάδες είναι σε συζητήσεις για τον δανεισμό του παίκτη και οψιόν αγοράς 23 εκατ. ευρώ το ερχόμενο καλοκαίρι. Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση, αφού ο διεθνής Άγγλος τερματοφύλακας έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και της Νιούκαστλ.

Ο Χέντερσον έχει καταγράψει 86 συμμετοχές με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, όταν κατάφερε να δώσει ώθηση στην καριέρα του και με τη Γιουνάιτεντ, της οποίας αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών, έχει πραγματοποιήσει 29 συμμετοχές.