ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 August, 2022 - 15:50

Categories: 

Ψάχνει επανεκκίνηση με Κορμπεράν ο Ολυμπιακός!

Το πρώτο βήμα που θα του δώσει «αέρα» πρόκρισης επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας επιχειρεί να πετύχει απόψε ο Ολυμπιακός μπροστά στο απαιτητικό του κοινό (22:00, CS1).

Με τον Κάρλος Κορμπεράν να πραγματοποιεί το επίσημο ντεμπούτο του στην άκρη του πάγκου μετά το διαζύγιο με τον Πέδρο Μαρτίνς, οι Πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν όσο τίποτε άλλο να κάνουν το πρώτο αποφασιστικό βήμα πρόκρισης με φόντο τα πλέι – οφ του Europa League.

Ο Ολυμπιακός είναι πανέτοιμος να πετύχει απόψε την επανεκκίνησή του και να δημιουργήσει όλα τα εχέγγυα, που θα του επιτρέψουν να ανακτήσει την χαμένη του αυτοπεποίθηση, και να ξανακερδίσει τους ένθερμους οπαδούς του, που δικαίως έχουν προβληματιστεί από τις μέχρι τώρα εμφανίσεις, αλλά και τον ταπεινωτικό αποκλεισμό από την Μακάμπι Χάιφα από τη συνέχεια του Champions League.

Παρά το γεγονός ότι ο 39χρονος Ισπανός τεχνικός βρίσκεται στον Πειραιά μόλις τρεις ημέρες, και δεν είναι δυνατόν να έχει προλάβει να … διορθώσει πολλές ανορθογραφίες,  ο κόσμος του Ολυμπιακού περιμένει καρτερικά να δει τις πρώτες «πινελιές] της δουλειάς του, αλλά και να εφαρμόζεται στο γρασίδι το επιθετικό του πλάνο