ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 May, 2022 - 15:48

Categories: 

Ψάχνει η ΑΕΚ να ανεβάσει επίπεδο με Γκούντογιονσεν!

 

Υποψήφιος για τη θέση του αθλητικού διευθυντή στην ΑΕΚ είναι ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν. Πέρα από την πρόσληψη του Ράντοσλαβ Κουχάρσκι ως τεχνικού διευθυντή, η «Ένωση» αναζητά μια ισχυρή προσωπικότητα του ποδοσφαίρου που θ’ αποτελέσει το νο1 στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, ένας απ’ αυτούς που έχουν ξεχωρίσει είναι ο Ισλανδός με τη σπουδαία καριέρα (σε Μπαρτσελόνα και Τσέλσι ανάμεσα σε άλλες), που φόρεσε και τα κιτρινόμαυρα τη σεζόν 2011-12.

Ο Γκούντγιονσεν δουλεύει στην παρούσα φάση στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας του (έχοντας συνεργασία και με την Τσέλσι), ωστόσο στην επαφή που έγινε με την ΑΕΚ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας μαζί της.

Αξίζει να τονιστεί ότι κατά τον ερχομό του στην Ελλάδα, ο 43χρονος σήμερα Ισλανδός είχε ζήσει αποθεωτική υποδοχή στο αεροδρόμιο, ωστόσο ένας σοβαρός τραυματισμός σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν του επέτρεψε να προσφέρει και έκλεισε την παρουσία του στην ΑΕΚ με απολογισμό 14 συμμετοχές, 1 γκολ και 3 ασίστ.