ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

20 September, 2022 - 19:24

Categories: 

Ψάχνει το «μπαμ» ο Παναθηναϊκός με Πονίτκα

Σε φουλ μεταγραφικούς ρυθμούς κινούνται στον μπασκετικό Παναθηναϊκό μετά την ολοκλήρωση του Ευρωμπάσκετ. Στο στρατόπεδο των «Πρασίνων» επιθυμούν η κίνηση που θα ετοιμάσουν να είναι ηχηρή. Με το τελευταίο όνομα που παίζει έντονα να είναι αυτό του Ματέους Πονίτκα. Ειδικά μάλιστα τις τελευταίες ώρες, υπάρχει έντονη φημολογία πως οι Πράσινοι βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Ματέους Πονίτκα, ο οποίος προέρχεται από εκπληκτικές εμφανίσεις στο Ευρωμπάσκετ με τη φανέλα της Πολωνίας Οι πληροφορίες αυτή τη στιγμή μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι ο Παναθηναϊκός έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον πρώην παίκτη της Ζενίτ και μάλιστα, έχει καλές πιθανότητες να τον υπογράψει!

Το «Τριφύλλι» θέλει η τελευταία του κίνηση να είναι και ουσίας αλλά και ενθουσιασμού, καθώς επιθυμία της διοίκησης είναι να... ζεσταθεί και ο κόσμος. Γι' αυτό δεν πρέπει να ξεγράφουμε ούτε το όνομα του Ντουέιν Μπέικον, από τη στιγμή που ο Αμερικανός δεν βρίσκει συμβόλαιο στο NBA. Άλλωστε, ο Παναθηναϊκός μαζί ενδεχομένως με την Μπασκόνια, είναι από τις λίγες ομάδες που έχουν κενό στη θέση που αγωνίζεται ο πρώην σταρ της Μονακό.