ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

13 May, 2022 - 14:08

Categories: 

Ώρα play offs στη BBL, με break νωρίς… νωρίς

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

 

Καλημέρα σε όλους. Σήμερα ξεκινάει η BBL και στα προγνωστικά μπάσκετ θα ασχοληθούμε με μία αναμέτρηση. Ονειρεμένη σεζόν για τη Βόννη, καθώς τερμάτισε δεύτερη στην κανονική περίοδο. Βασίστηκε κυρίως στην εκπληκτική σεζόν του Τζάκσον-Κάρτράιτ, ο οποίος αναδείχθηκε MVP της γερμανικής λίγκας.

Τι είναι το στοίχημα μονό αποδεκτό και ποιο το θετικό του;

Από την άλλη, οι Τάουερς ανέβηκαν επίπεδο φέτος με τη συμμέτοχή τους στο Eurocup. Στη BBL όμως έκαναν τα εύκολα – δύσκολα και παραλίγο να μείνουν εκτός οχτάδας (τερμάτισαν 7οι). Στη σεζόν βασίστηκαν σε τρεις παίκτες. Πρώτα απ’ όλα στον καλύτερο νέο παίκτη της BBL Χόλατζ που πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και στο Eurocup.

 Δευτερευόντως στον Αμερικανό σκόρερ Κάλεμπ Χόμεσλι και τέλος σε έναν από τους κορυφαίους ψηλούς, αν όχι τον κορυφαίο, στον Εσθονό Μάικ Κότσαρ.

Το χειρότερο δυνατό match-up για τη Βόννη, καθώς συναντά μία ομάδα με εμπειρία που την ταλαιπώρησε φέτος. Θεωρώ πως οι αποδόσεις των Τάουερς τους αδικούν, καθώς είναι ομάδα που δεν φοβάται να παίξει ανεξαρτήτως έδρας και έχει έναν από τους κορυφαίους προπονητές της λίγκας (Πέδρο Κάλες).

Αυτό σε συνδυασμό με το ότι για τον Τζάκσον-Καρτράιτ θα είναι το πρώτο του παιχνίδι, μετά το θάνατο του πατέρα του και ο σκόρερ Τζέρεμι Μόργκαν χτύπησε στον αστράγαλο με οδηγούν στο συμπέρασμα να γείρω την πλάστιγγα προς τους Τάουερς. Έτσι θα πάρω το καλοπληρωμένο διπλό και το over 165,5 πόντων αγώνα, αφού οι δύο ομάδες τρέχουν με την πρώτη ευκαιρία.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και προγνωστικά μπάσκετ στο Koubanezos.gr