ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νέα δημοπρασία εντόκων γραμματίων του Ελληνικού Δημοσίου εξάμηνης διάρκειας

Στη δημοπρασία Εντόκων Γραμματίων διάρκειας 26 εβδομάδων θα προχωρήσει ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 σε άυλη μορφή, ποσού 500 εκατομμυρίων ευρώ, λήξεως 29 Νοεμβρίου 2024.

Read More

Mε επανέκδοση 10ετούς ομολόγου βγαίνει στις αγορές το ελληνικό Δημόσιο

Στις αγορές βγαίνει αύριο το ελληνικό Δημόσιο επιδιώκοντας να αντλήσει 250 εκατ. ευρώ.

Read More

Μείωση του δημοσίου χρέους το α΄τρίμηνο 2024

Mικρή μείωση στα 405,5 δισ. ευρώ εμφάνισε το δημόσιο χρέος της χώρας το πρώτο τρίμηνο του έτους, από 406,5 δισ. ευρώ που ήταν στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς.

Read More

Παγκόσμιο Ναυτιλιακό Φόρουμ: H πράσινη μετάβαση θα μπορούσε να διπλασιάσει τις θέσεις απασχόλησης έως το 2050

Τις σημαντικές ευκαιρίες που παρουσιάζει σε θέσεις απασχόλησης η απεξάρτηση της ναυτιλίας από τον άνθρακα, επισημαίνει ανάλυση του Παγκόσμιου Ναυτιλιακού Φόρουμ, διεθνούς μη κερδοσκοπικού οργανισμού με έδρα την Κοπεγχάγη.

Read More

Κλ. Μπούχ: Αντιμέτωπες με νέους κινδύνους οι ευρωπαϊκές τράπεζες

Προειδοποίηση για τους νέους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι ευρωπαϊκές τράπεζες απεύθυνε η επικεφαλής του Εποπτικού Βραχίονα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (SSM - Ενιαίος Εποπτικός Μηχανισμός) Κλαούντια Μπούχ.

Read More

Χ. Θεοχάρης: Τροπολογία που θα ορίζει τα επιτόκια για τη ρύθμιση χρεών των φορολογουμένων

Διευκρινίσεις παρείχε ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών. Χάρης Θεοχάρης, σε συνέντευξή του στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, σχετικά με το «πάγωμα» του επιτοκίου για τη ρύθμιση χρεών προς την εφορία και για ένα έτος.

Read More

Γ. Στουρνάρας (ΤτΕ): «Πρέπει να εναρμονιστούν τα εθνικά συστήματα εγγύησης καταθέσεων»

Την ανάγκη να προχωρήσει η  εναρμόνιση των εθνικών συστημάτων εγγύησης καταθέσεων, εξέφρασε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης  Στουρνάρας μιλώντας σήμερα στο συνέδριο "Banking Resolution at Ten: Experiences and Open Issues"

Read More

12,167 δισ. ευρώ φέτος η συνολική χρηματοδότηση μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων

Ταχύτερες διαδικασίες ένταξης έργων, ευέλικτες διαδικασίες με άρση γραφειοκρατικών εμποδίων, καθώς και ψηφιακή παρακολούθηση κάθε ευρώ που εκταμιεύεται και της υλοποίησης των έργων, επιζητεί να καθιερώσει το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών με το νομοσχέδιο για τη Σύσταση του Αναπτυξιακού Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Read More

Χωρίς επιπλέον φόρο το 77% των φορολογικών δηλώσεων που έχουν ήδη εκκαθαριστεί

Με χαμηλές ταχύτητες έχει ξεκινήσει η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων του 2024, που αφορούν τα εισοδήματα τα οποία αποκτήθηκαν μέσα στο 2023.

Read More

Το μεγαλύτερο έργο στη χώρα η γραμμή 4 του Μετρό

Περίπου 340 χιλιάδες επιβάτες αναμένεται να εξυπηρετούνται καθημερινά με την Γραμμή 4 του Μετρό η οποία όταν θα ολοκληρωθεί, περίπου το 2029, θα αλλάξει ριζικά το κυκλοφοριακό στην Πρωτεύουσα.

Read More

Pages