ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

9 December, 2023 - 17:27

Categories: 

«Ξέρανε» τον Ολυμπιακό Β' η Παναχαϊκή στο 92'

Την… χάλασε στον Ολυμπιακό Β η Παναχαϊκή! Η ομάδα του Γιάννη Τάτση βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο σε όλη τη διάρκεια του ματς, είδε τους «ερυθρόλευκους» να προηγούνται και οι ίδιοι να χάνουν πέναλτι για την ισοφάριση, αλλά βρήκαν τελικά γκολ στα… χασομέρια για να πάρουν τον βαθμό (1-1).

Τέταρτη ισοπαλία στα πέντε τελευταία ματς για τους Πατρινούς που παραμένουν ουραγοί, με τους Πειραιώτες να χάνουν την ευκαιρία να ανέβουν βαθμολογικά, αλλά να μένουν τουλάχιστον αήττητοι για ένατο διαδοχικό παιχνίδι.

Δυνατά μπήκε ο Ολυμπιακός στο ματς, με τον Μπα στο 11ο λεπτό να ανοίγει το σκορ. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν ιδιαίτερα και να ισοφαρίσουν και έτσι οι φιλοξενούμενοι πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα.

Με τον ίδιο ρυθμό κύλησε το δεύτερο ημίχρονο, με τους Πειραιώτες να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού, ενώ η Παναχαϊκή έπαιζε κυρίως στις αντεπιθέσεις. Οι γηπεδούχοι είχαν μια μεγάλη ευκαιρία για να φέρουν στα ίσα το ματς κερδίζοντας πέναλτι, ωστόσο ο Χριστόπουλος αστόχησε από την άσπρη βούλα, με τον Παπαδούδη να μπλοκάρει και να κρατάει την εστία του καθαρή στο 77ο λεπτό!

Κάπως έτσι το 1-0 υπέρ του Ολυμπιακού Β φαινόταν πως θα παρέμενε ως το τελευταίο σφύριγμα, αλλά οι Πατρινοί δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Και αυτό διότι ο Μπάρετ στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων σκόραρε με κεφαλιά και ισοφάρισε για το τελικό 1-1, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.