ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

20 June, 2022 - 15:23

Categories: 

Έρχεται και ο Αλίγιαγκιτς στον Θρύλο

Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκονται στον Ολυμπιακό όσον αφορά την προσπάθεια ουσιαστικής ενίσχυσης του υπάρχοντος ρόστερ.

Ένας ακόμη παίκτης, που αποτελεί μεταγραφή με προοπτική για το μέλλον και τον συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις για το ταλέντο του προέρχεται από την Σλάβια Πράγας, μετακομίζει στον Ολυμπιακό και προορίζεται, σε πρώτη φάση, για τη β’ ομάδα. Ο λόγος για τον 18χρονο Ντένις  Αλίγιαγκιτς.

Ο νεαρός επιθετικός έχει προσελκύσει τα βλέμματα όλων την πειραϊκή ομάδα έχει τραβήξει ήδη το ενδιαφέρον, με τις επιδόσεις του και ο Ολυμπιακός τον ντύνει στα ερυθρόλευκα. Με ξεκάθαρη επιδίωξη να τον βελτιώσει, ώστε το συντομότερο δυνατόν αν είναι έτοιμος να προσφέρεις την πρώτη ομάδα.

Ο Αλίγκαγκιτς είναι στράικερ, όπως σας έχουμε πει, με τον Ολυμπιακό να δίνει στη Σλάβια Πράγας το ποσό των 350.000 ευρώ, για να τον κάνει δικό του. Αλλά και όχι μόνο, καθώς η δευτεραθλήτρια Τσεχίας θα διατηρήσει ένα ποσοστό της τάξεως του 20% επί της μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονιστεί ότι ο Αλίγιαγκιτς, στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε  στην Βλάσιμ, που έπαιζε στην Β’ Κατηγορία και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στη Β κατηγορία με 10 γκολ (και 3 ασίστ) σε 14 ματς (σε 11 από τα οποία έπαιξε ως βασικός), ενώ έβαλε άλλα 4 γκολ σε δύο παιχνίδια Κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός θα τον εντάξει στο ρόστερ της β’ ομάδας και από εκεί και πέρα αναλόγως θα κινηθεί, με βάση το τι θα δείξει και ο ίδιος σε προπονήσεις και αγώνες. Θυμίζουμε ότι και ο Αγκιμπού Καμαρά για τη β’ ομάδα είχε έρθει…