ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 December, 2023 - 20:30

Categories: 

Απέσπασε βαθμό ο ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι

 

Μοιρασιά στο Περιστέρι, με Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννινα να μας προσφέρουν ένα συναρπαστικό παιχνίδι και τελικά να αρκούνται στον έναν βαθμό του ισόπαλου 1-1!

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο με πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες αλλά χωρίς γκολ, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 64' με τον Ρομπάιγ και είχαν μεγάλες ευκαιρίες για να «κλειδώσουν» τη νίκη, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκαν και τελικά οι φιλοξενούμενοι τους τιμώρησαν, ισοφαρίζοντας στο 87', μετά από πέναλτι που έκανε ο Ντε Μποκ στον Λέο και εκτέλεσε εύστοχα ο Εραμούσπε.

Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική ισοπαλία για τον Ατρόμητο (μετά από αυτές κόντρα σε Πανσερραϊκό και Λαμία), ο οποίος έμεινε στη 10η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο ΠΑΣ συμπλήρωσε 13 αγωνιστικές με μόλις μία νίκη, αλλά έφτασε τους 8 βαθμούς (όσους έχει και η Κηφισιά την οποία νίκησε στην πρεμιέρα) και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση.

Ομάδα: