ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 September, 2023 - 20:18

Categories: 

Απίστευτη γκάφα της ΕΠΟ

Σημαντικό λάθος προέκυψε στις τάξεις της Εθνικής μας ομάδας όπου σε πρώτη φάση από την ΕΠΟ η αντίδραση είναι πως δεν θα γίνει κανένα σχόλιο. Ειδικότερα πριν από την αναμέτρηση της Εθνικής μας με το Γιβραλτάρ η επίσημη ενημέρωση από μεριάς της ελληνικής Ομοσπονδίας ανέφερε πως λόγω συμπλήρωσης δεύτερης κίτρινης κάρτας, στον αγώνα στην OPAP Arena δεν θα είχαν δικαίωμα συμμετοχής οι Πέτρος Μάνταλος, Μανώλης Σιώπης, Κώστας Τσιμίκας και Δημήτρης Κουρμπέλης.

 

Τελικώς όμως κάτι τέτοιο δεν είχε ισχύ. Οι παίκτες έπρεπε να είχαν 3 κάρτες για να τεθούν εκτός, κάτι που προφανώς αγωνιστικά με έναν τέτοιο αντίπαλο δεν θα μπορούσε να επηρεάσει σε κάτι, όμως επηρεάζει τον σχεδιασμό του ομοσπονδιακού προπονητή. Αναμφίβολα έγινε ένας εντελώς λανθασμένος χειρισμός και έτσι οι Μάνταλος, Σιώπης, Τσιμίκας και Κουρμπέλης ενώ μπορούσαν να παίξουν με το Γιβραλτάρ αυτό δεν συνέβη.

 

Ομάδα: