ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

8 September, 2023 - 14:28

Categories: 

Ατομικό για Φελίπε Σοάρες στον ΠΑΟΚ

Συνεχίζονται οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου ολοκλήρωσαν τη πρωινή προπόνηση (08/09), ενώ σήμερα είναι προγραμματισμένη και απογευματινή προπόνηση.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει να δει παίκτες όπως οι Άλι Σαμάτα, Μάγκομεντ Οζντόεφ και Σουαλιό Μεϊτέ να ανεβάζουν στροφές κατά τη διάρκεια της διακοπής, καθώς ακόμα δεν είναι 100% έτοιμοι, ενώ να σημειωθεί ότι οι Μάρκος Αντόνιο και Φιλίπε Σοάρες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

«Η διακοπή δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα να δουλέψει εντατικά στις προπονήσεις, να βελτιώσει κομμάτια του παιχνιδιού της, να διορθώσει λάθη και να εντάξει νέα πρόσωπα, προκειμένου να εμφανιστεί πιο δυνατή στην επανέναρξη», σημειώνει στη σημερινή ενημέρωσή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης είχε και πάλι μπόλικη δουλειά στο τακτικό κομμάτι. «Μετά την προθέρμανση και κάποια παιχνίδια κατοχής οι παίκτες χωρίστηκαν σε γκρουπ και δούλεψαν στην αμυντική λειτουργία και τους επιθετικούς αυτοματισμούς. Στο τελευταίο κομμάτι ανέλαβε δράση ο Ραζβάν Λουτσέσκου παραδίδοντας ένα μάθημα τακτικής», αναφέρουν οι «ασπρόμαυροι» στην ενημέρωση τους στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ομάδα: