ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Μάνια Ζαχαριουδάκη

30 January, 2022 - 10:37

Categories: 

Αυτοκτονεί ο ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ έχει κάνει κοιλιά στο πρωτάθλημα αφού κούμπωσετην 6άδα και ψάχνει τρόπους να σωθεί πρόωρα!

Ο ΟΦΗ έχασε εχθές ( 29/1) με ανατροπή από τη Λαμία στο « Στάδιο Αθανάσιος Διάκος» που αγωνίστηκε στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι «ασπρόμαυροι» μάλλον δεν πήγαν και τόσο αποφασισμένοι να πάρουν το τρίποντο που ήταν σημαντικό γι' αυτούς, αφού κατάφεραν να φτάσουν από μία ομάδα που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παλέψει για την παραμονή της στην α' κατηγορία. 

Η Λαμία όμως έδειξε  να το θέλει περισσότερο καθώς αξίζει να ειπωθεί, ότι πήρε αρκετή ψυχολογία μετά την είσοδο τους στα ημιτελικά του κυπέλλου. Το σκορ για τον ΟΦΗ άνοιξε ο Τσιλιανίδης στο 35', ενώ αργότερα έκανε το 2-0 ο Καμάου, που ακυρώθηκε όμως καθ' ότι ήταν οφσάιντ. Η Λαμία στη συνέχεια ανέβασε ρυθμούς κι ισοφάρισε με τον Μανούσ στο 82' , ενώ λίγα λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 87' ο Μανούσος έκανε την ανατροπή με ένα 2ο γκολ, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Αξίζει βεβαίως να ειπωθεί ότι ο Μανούσος έχει παράδοση με τον ΟΦΗ καθώς σκοράρει πάντα όταν αγωνίζεται κόντρα μαζί του.