ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

8 April, 2023 - 21:00

Categories: 

Εξετάζει την επιστροφή Σίμονς η Μπαρτσελόνα

Το καλοκαίρι των επιστροφών θέλει να βιώσει η Μπαρτσελόνα!

Οι «μπλαουγκράνα» εκτός από τις φήμες που θέλουν τον Λιονέλ Μέσι να έχει έρθει σε επαφή για να διαπραγματευθεί την επιστροφή του στο «Καμπ Νόου» φαίνεται ότι είναι έτοιμοι να πυροδοτήσουν ακόμη μια «βόμβα» κατά τη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Mundo Deportivo» ο σύλλογος της Καταλονίας επιθυμεί να διορθώσει το λάθος της απομάκρυνσης του Τσάβι Σίμονς, δρομολογώντας άμεσα τις διαδικασίες επιστροφής του μετά από τέσσερις σεζόν.

Ο 19χρονος Ολλανδός, αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα με προορισμό την Παρί Σεν Ζερμέν από την οποία παραχωρήθηκε ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2022 στην Αϊντχόφεν.

Θυμίζουμε ότι ο Σίμονς θεωρήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της «Μασία» και έχει καταφέρει τη φετινή σεζόν με τον σύλλογο της Ολλανδίας να καταγράψει 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις βρίσκοντας δίχτυα 16 φορές.