ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

24 June, 2023 - 20:43

Η μισή ... Ιταλία θέλει τον Ντόβμπιικ

Ο Παναθηναϊκός έχει ως πρώτο εμπόδιο στην ευρωπαϊκή του πορεία στη νέα σεζόν την Ντνίπρο, αλλά είναι πιθανό να αποφύγουν τον… Αρτέμ Ντόβμπικ! Ο 25χρονος στράικερ φαίνεται πως ετοιμάζει βαλίτσες για άλλες πολιτείες, αφού η τρομερή χρονιά που έκανε και στην οποία σκόραρε 29 γκολ, όλα δείχνουν πως θα του αποφέρουν μια μεγάλη μεταγραφή.

Ο Ντόβμπικ είναι περιζήτητος και φαίνεται πως η… μισή Ιταλία θέλει τον πρώτο σκόρερ της Ντνίπρο και το νούμερο ένα περιουσιακό στοιχείο της.



Με τον έγκυρο ρεπόρτερ Αλφρέντο Πεντούλα να υποστηρίζει πως η Λάτσιο έχει ξεκινήσει ήδη επαφές με την Ντνίπρο για τον Ντόβμπικ, θέλοντας να τον κάνει δικό της. Ωστόσο, δεν είναι η μοναδική ομάδα από τη Serie A που παίζει για τον 25χρονο φορ. Η Σαλερνιτάνα και η Τορίνο ενδιαφέρονται επίσης και τσεκάρουν την περίπτωσή του, αφού αρέσει αρκετά το στιλ του.

Η Ντνίπρο από την μεριά της αντιλαμβάνεται πως δεν είναι εύκολο να διατηρήσει τον Ντόβμπικ στην κατοχή της και δεν θα του κόψει τον δρόμο. Για να συμβεί αυτό, όμως, θα πρέπει να καλυφτούν τα «θέλω» της για τον Ουκρανό φορ, τα οποία φτάνουν γύρω στα 10 με 12 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, συν κάποια μπόνους ακόμα.

Ομάδα: