ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

31 December, 2023 - 17:56

Categories: 

Κι επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού ο Φραν Ναβάρο

Παίκτης του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα είναι ο Φραν Ναβάρο.

Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτησή του 25χρονου Ισπανού επιθετικού με τη μορφή δανεισμού από την Πόρτο. Θυμίζουμε, ο Ναβάρο έφτασε στη χώρα μας το απόγευμα του Σαββάτου (30/12), πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Ο Ολυμπιακός θα πληρώσει 250.000 ευρώ στους «δράκους» για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, ενώ στη συμφωνία μπήκε και οψιόν αγοράς (δεν είναι υποχρεωτική) ύψους 7,5 εκατομμυρίων ευρώ, με την Πόρτο να κρατάει ποσοστό μεταπώλησης 10%.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Φρανσίσκο Ναβάρο. Ο Ισπανός επιθετικός γεννήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου 1998 στην περιοχή Πινέδο, στα προάστια της Βαλένθια.

Αφού εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Βαλένθια, αγωνίστηκε στη δεύτερη ομάδα της καταγράφοντας 97 συμμετοχές, με απολογισμό 27 γκολ και πέντε ασίστ.

Ομάδα: