ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Μελισσουργός

26 February, 2022 - 19:33

Categories: 

Μεγάλη νίκη 6άδας για τον ανανεωμένο Άρη

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχτηκε τον Άρη στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την 25η αγωνιστική της Super League Interwetten , με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στην πολυπόθητη νίκη με 0-2 χάρη στην εξαιρετική αποτελεσματικότητα τους στις λιγοστές καλές φάσεις που δημιούργησαν. 

Ο Άρης ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και κατάφερε να βρει γκολ λίγα λεπτά πριν τη λήξη των πρώτων 45’. Η ομάδα του Χέρμαν Μπούργκος απείλησε μόλις στο 1ο λεπτό με Ιτούρμπε που σούταρε αουτ και με Εντιαγέ στο 9’ του οποίου το σουτ μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος. Ο Αστέρας απάντησε στις καλές στιγμές με τον Ριέρα στο 13’ να σουτάρει άουτ και ο Σόνι στο 17 μέσα από τη μεγάλη περιοχή σούταρε λίγο έξω απ’ την εστία του Κουέστα. Μετά από ένα πρώτο 20ο λεπτό με καλο ρυθμό αλλά χωρίς τη μεγάλη ευκαιρία οι «Θεσσαλονικείς» βρήκαν δίχτυα στο 41ο λεπτό. Ο Ματίγια έκλεψε τη μπάλα από τον Σόνι , πάσαρε στον Καμαρά και εκείνος με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ (0-1) για τον Άρη. 

Στο 2ο μέρος οι «Αρκάδες» ανέβασαν στροφές , πίεσαν σε μεγάλο βαθμό τους φιλοξενούμενους αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το σημερινό παιχνίδι. 

Στο 56ο λεπτό οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Ρίερα να στέλνει τη μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κουέστα από ευνοϊκή θέση (1 μέτρο μπροστά απ’ την εστία). Στο 64ο λεπτό ο Κρέσπι επιχείρησε ένα καλό σουτ με τη μπάλα να καταλήγει λίγα εκατοστά έξω απ’ την εστία του Ισπανού γκολκίπερ του Άρη. Στο 72ο λεπτό ο Βαλιέντε σούταρε ψηλά άουτ και 3 λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 75ο λεπτό ο Μπαράλες αστόχησε από θέση για γκολ ύστερα από μια εξαιρετική ενέργεια και πάσα του Σίτο. Ο Αστέρας συνέχισε την πίεση στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο δίχως να βρει άλλη μεγάλη ευκαιρία και ο Σάσα στο 90+7 τιμώρησε τους «Αρκάδες» και έκανε το 0-2 για τον Άρη που ήταν και το τελικό σκορ. 

 

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς έμεινε στην 6η θέση με 35 βαθμούς στο +1 από τον 7ο ΌΦΗ και θα τα δώσει όλα στα 2 εναπομείναντα παιχνίδια με Ολυμπιακό (στο Γεώργιος Καραϊσκάκης 02/03 εξ’ αναβολής) και με ΑΕΚ (στο ΟΑΚΑ 06/03) για μια θέση στην πρώτη 6άδα που οδηγεί στα πλέι-οφ.

 

Απ την άλλη πλευρά ο Άρης που έχει «ξεμπουκώσει» με την ένταξη του Χέρμαν Μπόυργκος στον πάγκο , πέτυχε τη 2η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα και βρίσκεται πλέον στη 5η θέση 36 βαθμούς. Σε λίγες ημέρες θα βγει και η απόφαση από το CAS για τους 6 βαθμούς που έχουν παρθεί απ' την ομάδα της Θεσσαλονίκης. 

Την τελευταία αγωνιστική , η οποία θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον όσον αφορά τα πλέι- οφ αλλά και τις τελευταίες θέσεις των πλέι-άουτ (06/03) ο Άρης θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. 

 

 

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς) : Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Ατιένθα (91' Μπενίτο), Καστάνος, Άλβαρες, Βαλιέντε (76' Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Σίτο (76' Τιλίκα), Σόνι, Ριέρα, Μπαράλες

 

 

Άρης  (Χέρμαν Μπούργκος) : Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Σάσα, Εντιαγέ (59' Μπερτόγλιο - 67' λ.τ. Γκαρσία)), Ματίγια (68' Ντουκουρέ), Ιτούρμπε (59' Γκάμα), Μαντσίνι, Καμαρά (82' Μπεναλουάν)

 

 

πηγή amna.gr