ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 June, 2023 - 14:23

Categories: 

Με αντίπαλο την Ντνίπρο ο Παναθηναϊκός

 

Κόντρα στην Ντνίπρο θα ψάξει την πρόκριση στον γ' προκριματικό του Champions League ο Παναθηναϊκός! Η κλήρωση του β' προκριματικού έφερε την ουκρανική ομάδα στον δρόμο του «τριφυλλιού» και όχι την Γκενκ, γεγονός αν μη τι άλλο καλό, με δεδομένο ότι οι Βέλγοι είναι και πιο επικίνδυνη ομάδα και… έχουν έδρα, αφού η Ντνίπρο δεν δίνει στην Ουκρανία τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια λόγω του πολέμου στη χώρα!

Φέτος, όπως και πέρυσι, η Ντνίπρο θα παίξει στη Σλοβακία και στο ''Kosicka futbalova Arena'' της πόλης Κόσιτσε! Εκεί, μάλιστα, θα γίνει το πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό 25 ή 26 Ιουλίου και η ρεβάνς στη Λεωφόρο 1 ή 2 Αυγούστου.

Σε περίπτωση πρόκρισης, το «τριφύλλι», πέρα από το ότι θα συνεχίσει, φυσικά, στον γ' προκριματικό και θα έρθει πιο κοντά στο όνειρο του να… κουνήσει σεντόνι ξανά, θα εξασφαλίσει σίγουρα ευρωπαϊκό όμιλο! Σε περίπτωση αποκλεισμού του Παναθηναϊκού, τότε θα συναντήσει στον γ' προκριματικό γύρο του Europa League τη Σλάβια Πράγας -όπως και πέρυσι- του… Λινγκρ! Αντιθέτως, αν οι «πράσινοι» περάσουν το πρώτο «εμπόδιο», η συνέχεια θα τους βρει απέναντι σε μία εκ των Ρέιντζερς, Μπράγκα, Αϊντχόφεν και Μαρσέιγ.

Να σημειωθεί πως η κλήρωση με την Ντνίπρο έβγαλε αντίπαλο και για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον χαμένο του ζευγαριού Σερβέτ-Γκενκ στον γ' προκριματικό του Europa League.

 

Ομάδα: