ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

12 September, 2023 - 15:28

Categories: 

Ξένοι διαιτητές στα ΑΕΚ-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-Άρης μετά από παρέμβαση Τσέφεριν

Με ξένους διαιτητές θα διεξαχθούν τα ντέρμπι της προσεχούς αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Όπως έκανε γνωστό η ΕΠΟ, υπήρξε παρέμβαση του Αλεξάντερ Τσέφεριν ώστε να έρθουν ρέφερι από το εξωτερικό για τα παιχνίδια ΑΕΚ-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-Άρης.

Σε κάθε περίπτωση αποτελεί επικοινωνιακή και ουσιαστική νίκη του Βαγγέλη Μαρινάκη απέναντι στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ, που επέμενε να δημιουργεί προβλήματα εμμένοντας σε Έλληνες ρέφερι. 

Στην ίδια επικοινωνία που είχε ωστόσο ο πρόεδρος της UEFA με τον Τάκη Μπαλτάκο τον ενημέρωσε ότι δεν πρόκειται να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, σε περίπτωση που επαναληφθούν φαινόμενα όπου κινδύνευσαν οι διαιτητές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν, μόλις τώρα, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο και τον ενημέρωσε ότι το θέμα των ξένων διαιτητών, με δική του παρέμβαση τακτοποιήθηκε για την ερχόμενη αγωνιστική.

Προειδοποίησε επίσης, ότι είναι τελευταία φορά που γίνεται τέτοια παρέμβαση εκ μέρους τους εάν δεν υπάρξει ασφάλεια για τους διαιτητές που έρχονται στην Ελλάδα».