ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Μάνια Ζαχαριουδάκη

13 February, 2022 - 10:16

Categories: 

ΟΦΗ: Μέσα ο Μπουζούκης με Βόλο

Γ. Μπουζούκης: «Πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του ΟΦΗ» —  GRANDSPORT

 

 

Ο ΟΦΗ θα αναμετρηθεί σήμερα (13/2) στις 15.00 με τον Βόλο στο « Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.

Στο σημερινό παιχνίδι ο ΟΦΗ μετράει μία σημαντική επιστροφή αυτή του Επασί, καθώς και μία σημαντική απουσία, αφού ο Κοσμάς Τσιλιανίδης ταλαιπωρείται από ίωση. Επιπλέον στη σημερινή αποστολή ο Νίκιος Νιόπλιας συμπεριέλαβε τελευταία στιγμή τον Γκαγιέχος ο οποίος δεν είχε βγάλει τις προηγούμενες μέρες όλο το πρόγραμμα τις προπόνησης, καθώς ταλαιπωρούνταν από έναν τραυματισμό στο δάκτυλο, αλλά εχθές ζήτησε από τον τεχνικό να βρεθεί κανονικά  στην αποστολή.

Επιπέον ανάμεσα στους εκλεκτους του Νιόπλια για το ματς με τον Βόλο βρίσκεται και ο Γιάννης Μπουζούκης ο οποίος δεν αποκλείεται να κάνει απόψε το ντεμπούτο το με τα «ασπρόμαυρα».