ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 August, 2023 - 20:33

Categories: 

Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ιβάν Μπρίνιτς

 

Ημέρα ανακοινώσεων στον Ολυμπιακό! Μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Βραζιλιάνου Γκουστάβο Σκάρπα, οι Πειραιώτες επισημοποίησαν και την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Ιβάν Μπρίνιτς.

Με την έλευση του 22χρονου Κροάτη πρώην παίκτης της Μάριμπορ ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, θα έχει άλλη μια λύση για τα άκρα της επίθεσης, με τους Ερυθρόλευκους να ασχολούνται ήδη και με μια ακόμη πρώτης γραμμής επιλογή, για να κλείσουν τις θέσεις στα «φτερά».

 

Η ανακοίνωση:

 

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ιβάν Μπρίνιτς. Ο Κροάτης εξτρέμ γεννήθηκε στις 23 Αυγούστου 2001 και αποτελεί προϊόν ακαδημιών της Hajduk Split. Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα τον Ιούνιο του 2020, ολοκληρώνοντας τη σεζόν 2019-2020 με επτά συμμετοχές και μία ασίστ στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. Την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 έκανε πέντε συμμετοχές και μοίρασε δύο ασίστ.

Εφέτος ήταν βασικός και αναντικατάστατος στα προκριματικά του Conference League (έξι συμμετοχές, δύο γκολ και μία ασίστ), ενώ έκανε και μία συμμετοχή στο πρωτάθλημα, έχοντας ασίστ στο νικηφόρο 0-4 απέναντι στη Radomlje.

Ο Μπρίνιτς είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Κροατίας U15, U17, U19 και U20.

Ιβάν, καλώς ήρθες στον Ολυμπιακό.

Ομάδα: