ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Μάνια Ζαχαριουδάκη

15 January, 2022 - 19:39

Categories: 

ΠΑΟΚ: Έτοιμος να υποδεχθεί τον ΟΦΗ

 

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν το γκολ του Κούρτιτς

 

Χωρίς να ανακοινωθεί αποστολή ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τη μίνι προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Τούμπα (15.01, 19:30, NOVA Sports Prime, Live SPORT24). Στη διάθεση του Λουτσέσκου οι Ζίβκοβιτς και Άκπομ.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τη σημερινή (14/01) προπόνηση, την τελευταία πριν το αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΟΦΗ στην Τούμπα (15.01, 19:30, NOVA Sports Prime, Live SPORT24), χωρίς να ανακοινώσει αποστολή.

 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ούτε πριν τον αγώνα με τον Παναιτωλικό είχε ανακοινώσει τους 20 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεση του και δεν το έκανε ούτε και σήμερα.

 

Έτσι το μόνο δεδομένο ότι ο Ρουμάνος τεχνικός έχει περισσότερες λύσεις στη διάθεση του καθώς εξέτισαν την ποινή της τιμωρίας του οι Άντριγια Ζίβκοβιτς και Τσούμπα Άκπομ, που πιθανότατα θα ξεκινήσουν και οι δυο βασικοί. Επιπλέον στη διάθεση του είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου, ο Ζόαν Σάστρε, με μόλις δυο προπονήσεις με τα ασπρόμαυρα.