ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

1 January, 2023 - 21:55

Categories: 

Πρωτοχρονιά στο γήπεδο για τον Χουάνκαρ

Το 2023 είναι πλέον γεγονός αλλά για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού δεν υπάρχει περιθώριο για γιορτές και χαλάρωση, αφού την προσεχή Τρίτη (03/01) το «τριφύλλι» δοκιμάζεται στη Λιβαδειά.

Κάπως έτσι, λοιπόν, η φετινή Πρωτοχρονιά βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο «Γεώργιος Καλαφάτης» για προπόνηση ενόψει του ματς με τον Λεβαδειακό.

Στιος προπονήσεις του Παναθηναϊκού ενΣωμτώθηκε και ο Χουάνκαρ μετά το διήμερο αποφόρτισης και θα είναι κανονικά διαθέσιμος. Πράγμα που σημαίνει πως, ουσιαστικά, η προετοιμασία της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κυλάει χωρίς προβλήματα, πέραν των μόνιμων απουσιών των Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, Αλέξις Τρουιγιέ, Κρίστιαν Γκάνεα και Λεάντρο Φρόκου.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Ο Παναθηναϊκός θα προπονηθεί ξανά αύριο (02/01) και ακολούθως θα ανακοινωθεί από τον Σέρβο τεχνικό η αποστολή που θα ταξιδέψει για την πρωτεύουσα της Βοιωτίας.

Ομάδα: