ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 April, 2023 - 21:53

Σενάρια για Μπακάρ και Ολυμπιακό

Υποψήφιος για τον πάγκο των Πειραιωτών είναι και 43χρονος Ισραηλινός Μπάρακ Μπακάρ σύμφωνα με το «Sport5.co.il» Θεωρείται ανερχόμενος προπονητής και το τελευταίο διάστημα ακούγεται έντονα και για τον Ερυθρό Αστέρα.

Να τονιστεί ότι ο Μπακάρ στην προπονητική του διαδρομή έχει «πληγώσει» δις τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια. Είναι ο προπονητής που τον απέκλεισε το περασμένο καλοκαίρι στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, πετυχαίνοντας μεγάλη νίκη με 4-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» (1-1 το πρώτο ματς) με τη Μακάμπι Χάιφα. Με αποτέλεσμα να «διώξει» τον Πέδρο Μαρτίνς από τους Πειραιώτες. Επιπλέον, ήταν τεχνικός και στη Χάποελ Μπερ Σεβά όταν έβγαλε νοκ άουτ τους «ερυθρόλευκους» στα playoffs του Champions League της σεζόν 2016-17, με την αναμέτρηση στο «Γ. Καραϊσκάκης» να λήγει 0-0, ενώ η ρεβάνς ήρθε 1-0 υπέρ των Ισραηλινών.

Ομάδα: