ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

1 April, 2023 - 20:54

Categories: 

Συνεχίζει η Ρέιντζερς την καταδίωξη της Σέλτικ

Με μεγάλη κερδισμένη την Σεντ Μίρεν, η οποία σκόραρε 3 φορές, όλες στο πρώτο ημίχρονο και «θριάμβευσε» με σκορ 3-0 στο ντέρμπι της εξάδας απέναντι στη Λίβινγκστον ολοκληρώθηκε το σαββατιάτικο πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής της Σκοτσέζικης Πρέμιερσιπ.

Σπουδαίες εκτός έδρας νίκες για Αμπερντίν και Μάδεργουελ και τρίποντο ανάσα για την Κιλμάρνοκ επί της Χαρτς. Μείωσε προσωρινά τη διαφορά από την κορυφή και τη Σέλτικ στους 6 βαθμούς η Ρέιντζερς που ξεπέρασε το εμπόδιο της Νταντί Γιουνάιτεντ, 2-0 και πηγαίνει στο «Old Firm» με ανεβασμένη ψυχολογία.

Με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Μάρκ Ο’Χάρα και ένα ακόμα γκολ του Τόνι Γουότ, η Σέντ Μίρεν χρειάστηκε μόλις ένα ημίχρονο για να καθαρίσει το ντέρμπι της εξάδας απέναντι στη Λίβινγκστον με σκορ 3-0 και πέρασε στην πέμπτη θέση, εκμεταλλευόμενη και την ήττα της Χιμπέρνιαν. Με το αποτέλεσμα αυτό οι φιλοξενούμενοι έπεσαν στην 7η θέση και έξω από την πρώτη εξάδα που οδηγεί στα playoffs.

Τεράστια ευκαιρία να αυξήσει σημαντικά τη διαφορά της από την 7η Λίβινγκστον έχασε η Χιμπέρνιαν, η οποία ηττήθηκε 3-1 εντός έδρας από τη Μάδεργουελ. Ο Ρίτσαρντ Γκος άνοιξε το σκορ στο 7’ με τον Κέβιν Φαν Κιν να διπλασιάζει τα τέρματα των φιλοξενούμενων στο 54’. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν προσωρινά με τον Νίσμπετ στο 63’, με τον Ολλανδό Φαν Κιν να πετυχαίνει στο 82’ το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε μόλις στο 6’ η Αμπερντίν, η οποία έφυγε με το διπλό 1-0 από την έδρα της Σεντ Τζόνσον. Ένα αυτογκόλ του Ρέμι Μάθιους στο 30΄ήταν αυτό που έκρινε τις τύχες της αναμέτρησης υπέρ των φιλοξενούμενων, με την Αμπερντίν να παραμένει σε τροχιά Ευρώπης.

Η Κιλμάρνοκ με σπουδαία ανατροπή έφερε τούμπα το γκολ του Σάνκλαντ στο 7’ και με τους Άρμστονγκ στο 22’ και Ντόιντζ στο 45΄ πέτυχε εντός έδρας νίκη-βαθμολογική ανάσα απέναντι στη Χάρτς με σκορ 2-1 και παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε για παραπάνω από μισή ώρα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μακένζι στο 68΄διατήρησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος.

Με τη καλύτερη δυνατή ψυχολογία και χωρίς βαθμολογικές απώλειες θα πάει σε μία εβδομάδα από τώρα στο «Σέλτικ Παρκ» για το ντέρμπι κορυφής απέναντι στη Σέλτικ, η Ρείντζερς. Δύο γκολ του Μαλίκ Τίλμαν στο 38΄και το 55΄χάρισαν τη νίκη στους γηπεδούχους 2-0, με την Νταντί Γιουνάιντεντ να φεύγει με άδεια χέρια από το «Άιμπροξ» και να παραμένει ουραγός.