ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

19 July, 2023 - 19:46

Categories: 

Τέλος εποχής για Οφρυδόπουλο στην ΑΕΚ Β’

Τίτλοι τέλους για τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο στην ΑΕΚ Β’. Η Ένωση ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον 49χρονο τεχνικό, ο οποίος ήταν στο τιμόνι της δεύτερης ομάδας.

Την είχε αναλάβει τον Ιούλιο του 2021 και από την 1η Μαρτίου του 2022 βρέθηκε στην πρώτη ομάδα μέχρι το φινάλε εκείνης της σεζόν, ενώ από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου 2022-23 επέστρεψε στην ΑΕΚ Β’.

Η χρονιά κύλησε πολύ άσχημα για τους «κιτρινόμαυρους» που τερμάτισαν στην 11η θέση του Β’ Ομίλου της Super League 2 και σήμερα κλήθηκε να βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου του γνωστοποιήθηκε η απόφαση του συλλόγου να δώσει τα… κλειδιά της ομάδας σε άλλον προπονητή.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον μέχρι σήμερα προπονητή της ΑΕΚ Β Σωκράτη Οφρυδόπουλο.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανέλαβε τα καθήκοντα του τον Ιούλιο του 2021, ενώ από την 1η Μαρτίου του 2022 έως το τέλος της σεζόν 2021-2022 πρόσφερε τις υπηρεσίες του ως προπονητής στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο για την προσφορά του στον σύλλογο και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

 

Ομάδα: