ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

7 February, 2024 - 21:07

Categories: 

«Έπεσε» ηρωϊκά στη Σμύρνη ο Ολυμπιακός

Πάλεψε στα ίσια ο Ολυμπιακός απέναντι στην πανίσχυρη Αρκάς αλλά δεν τα κατάφερε…  Οι «ερυθρόλευκοι» παρότι κόντραραν στα ίσια την κραταιά Αρκάς, γνώρισαν την ήττα 3-0 σετ, δεν κατάφεραν να υπερασπιστούν το υπέρ τους 3-2 από το πρώτο ματς στου Ρέντη και αποχαιρέτησαν με ψηλά το κεφάλι το CEVCup.

Εξαιρετική εμφάνιση από την ομάδα του Ντάνιελ Καστελάνι η οποία κοίταξε στα μάτια την ποιοτικότατη ομάδα του Γκλεν Χογκ, αλλά έχασε στις λεπτομέρειες τα δυο πρώτα σετ με αποτέλεσμα να «αδειάσει» ψυχολογικά και να πει «αντίο» στην Ευρώπη.

Μεγάλο «όπλο» το μπλοκ για την Αρκάς, που πήρε τουλάχιστον 11 πόντους από το τείχος που ύψωσε στους παίκτες του Ολυμπιακού. Επένδυσαν στο σερβίς οι «ερυθρόλευκοι» οι οποίοι με επτά άσους έσπασαν την υποδοχή των γηπεδούχων. Μοιρασμένα τα λάθη με την Αρκάς να έχει 16 έναντι 14 του Ολυμπιακού.

Σπουδαία εμφάνιση από τον Μαντριρατσί για τους γηπεδούχους με τον Τούρκο ακραίο να έχει 22 πόντους, την στιγμή που για τους Πειραιώτες τη μερίδα του λέοντος στο σκοράρισμα είχαν ο Στερν με 15 και ο Ιντάλγκο με 13 πόντους αντίστοιχα.

Ομάδα: