ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

7 April, 2024 - 19:16

Categories: 

Ήττα στο 95’ για τον Ολυμπιακό Β’ από τον Γιούχτα

 

Με γκολ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ολυμπιακός Β γνώρισε την ήττα στην Κρήτη με τον Γιούχτα Αχαρνών με 3-2, για τα play out του β’ ομίλου της Super League 2.

Το σύνολο του Αριέλ Ιμπαγάσα πάλεψε για την νίκη αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο, ωστόσο, το γκολ του Κωστανάσιου στο 95’ χάρισε στη γηπεδούχο ομάδα τους τρεις βαθμούς/

Εξαιρειτκά ξεκίνησε την αναμέτρηση ο Ολυμπιακός Β’ αφού βρέθηκε να προηγείται στο 23’ με τον Τσέλιο αλλά για την ομάδα του Ηρακλείου απάντησε ο Αλεξόπουλος στο 51’ με πέναλτι και ο Μπουτσάκης στο 62’ με σουτ. Ένα λεπτό νωρίτερα, ο Σαπουντζής είχε δοκάρι για τον Ολυμπιακό και το 2-2 πέτυχε ο Μπα στο 87’ με πέναλτι.

 

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κωστανάσιος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

 

Διαιτητής: Μόσχου (Λασιθίου), Βοηθοί: Πάγκαλος, Φραγκιαδάκης (Λασιθίου)

 

Κίτρινες: Μπουτσάκης, Πολυχρόνης – Μουζακίτης, Κεραμίδας, Κουτσίδης

 

Γιούχτας (Ανυφαντάκης): Πρινιωτάκης, Βρετός, Τζάνης, Μπρους, Πολυχρόνης, Κόλα, Λώλης, Νοικυράκης, Μπουρσέλης, Δασκαλάκης (46′ Μπουτσάκης), Αλεξόπουλος.

 

Ολυμπιακός Β (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα, Τσέλιος, Αποστολόπουλος, Κουτσίδης, Κεραμίδας, Μαρίνος, Σαπουντζής (67′ Χ. Κωστούλας), Πινακάς, Μουζακίτης, Αργυρίου.